Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tanyát szerettem volna vásárol...

Tanyát szerettem volna vásárolni az Alföldön, de sokan azt írják rossz a biztonság, sok a betörès stb. Ez valós ?

Figyelt kérdés

#Alföld Tanya
nov. 17. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Esetleg nézed a híradásokat akkor láthatod nem rózsás a helyzet ilyen helyeken.
nov. 17. 09:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Magányos épület, gyakorlatilag szomszédok nélkül ahol gépek, szerszámok, termények, szóval mindenféle könnyen eladható dolog. Ez igencsak vonza a tolvajokat.

Persze van megoldás: kamerák, kültéri mozgásérzékelők, fizetett biztonsági szolgálat, aki kimegy megnézni a riasztást. (kutyát direkt nem írom, rokonnál rendszeresen lefújták őket 1500 forintos gázsprével)

Nálunk a pincesoron van 20 ingatlan, megunták az orkok rendszeres látogatását (lopták a bort) és összedobták a pénzt egy biztonsági őrre. Napi 24 órában kimegy, ha mozgást jeleznek a kamerák. Havi 10 ezret fizet érte mindenki.

nov. 17. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Anno valahol találtunk bűnözési adatokat megyékre és azt hiszem településekre is leosztva, így döntöttük el, hogy merjünk-e oda költözni, ahova költözni készülünk. :D Nem tudom már hol volt, keress rá. :)

Az elhagyatott környékek nyilván szimpik a pitiknek, ahol távol a segítség.

nov. 17. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az Alföld elég nagy nem mindegy melyik részén vennél. Amit tudok Mélykút, Bácsalmás, Jánoshalma térségét messziről kerüld el, nagyon sok az etnikum és a kedvenc fogyasztási cikkük a kristály.

De persze nem mindenhol olyan rossz a helyzet azért. Ahogy fentebb már említették IP kamera amivel távolról is rá tudsz nézni az ingatlanra, riasztórendszer és kutyával eléggé biztonságossá lehet tenni. Mindent ki lehet játszani de ezeknek elég nagy távol tartó erejük van, hogy az átlagos betörők ne próbálkozzanak. Ha utána nézek a környéknek, szerintem nyugodtan vágj bele.

Nem írtad, hogy mivel szeretnél foglalkozni, ha esetleg állattartással akkor ami sok bosszúságot okozhat, az aranysakál. Nagyon el vannak szaporodva az alföld dél nyugati részén (többi részét nem ismerem) szóval a velük szembeni védekezésre is figyelni kell.

nov. 17. 16:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csongrád megyei részén gondoltam Szeged környékén. Igen állatokkal szeretnék foglalkozni , nem nagy iparban csak így családnak meg egy kis zöldség ,gyümölcs .
nov. 18. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Borzalmas ott a biztonság, én félné tőle.
nov. 18. 09:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor el engedem az ötletet 😂
nov. 18. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!