Sokan miért vannak kibukva 40-60 milliós pesti panelárakra mikor vidéken 100-200 millióban vannak a házak?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy 50 milliós pesti panel ár érték arányba sokkal jobban megér mind egy faluba a 150 milliós ház.ma 12:17
11/14 anonim válasza:
Azért vidéken (az igazi vidéken,nem a pestiek által elképzelt vidéken) 45-60 millióért, már lehet kapni nagyon szép házakat.
12/14 mindentudó99 válasza:
Ez erős ferdítés. Egy Budapestől 65 km-lévő falun élek. Szerintem minden szempontból egy jó hely. 50 milláert fullos házat lehet venni. Ha épp van eladó. Amire nem kell költeni max kifesteni ha megveszed.
13/14 anonim válasza:
12#
Erre gondoltam én is
11*válaszoló vagyok.
A vidék az nem csak Pest megye,Balaton.
Most néztem egy eladó új építésű házat felpécen
(Győrtől 23km-re)
80m2 4szobás 600m2 teljen
52,5millió forint
14/14 anonim válasza:
Azért vidéken nem annyira általános a 100-200 milliós ház. Barokkos túlzás ilyet állítani. Rény, hogy előfordul, de a vidéki átlagos ingatlanárak alacsonyabbak, mint a budapesti átlagos ingatlanárak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!