Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik a jobb belvárosban egy...

Melyik a jobb belvárosban egy lakás vagy olcsóbb Pesti külkerületben egy kis kertes ház ahol lehet grillezni, bográcsozni kiűlni a kertbe?

Figyelt kérdés
okt. 26. 21:16
A kérdező szavazást indított:
Belvárosban egy lakás
Egy rosszabb kerületben kertes ház
14 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Fiatalon a lakás, középkorúan inkább a kis kertes ház.
okt. 26. 21:30
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Mi fiatal pár vagyunk, de eszünk ágában sem lenne a belvárosban lakni.
okt. 26. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Kortól, preferenciáktól, elethelyzettol függ.

Még nagyon nem mindegy, mit jelent a rosszabb kerület és a belvárosban melyik részről van szo.

okt. 26. 22:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kinek ez a jobb kinek az. Én 10 évig társasházban laktam és gyűlöltem. Élvezem a saját házat. Kert, medence, pinpong asztal, grill stb.

Ja és fűnyírás, söprés, hólapátolás, a ház karbantartása.

okt. 26. 22:37
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Egyéni igényektől függ. Nekem például tetszenek a kertes házak, de ha csak a szándékon múlna, nem azt vennék, mert nem akarom a szabadidőmet a kert és az udvar rendben tartásával tölteni.
okt. 26. 23:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Életviteltől függ, nekem határozottan a kertes. Ha egyedülálló fiatal lennék akkor a lakás.
okt. 27. 06:49
 7/10 anonim ***** válasza:
38%

Valójában nem olcsóbb a családi ház a külső kerületekben, hanem drágább...

A belváros pedig jelenleg élhetetlen a sok turista miatt.

okt. 27. 06:52
 8/10 anonim ***** válasza:
31%

Ha kockuló Z generációsok vagytok, akkor belváros, mert ott van a csilivili csocsóasztalos munkahely, ahova berendel a csúnya-gonosz főnök home office helyett és így csak átsétálsz.

Ha apu-anyu támogat egy kis apanázzsal meg stabil a home office vagy a másik otthon babázik vagy akar a jövőben, akkor természetközelibb egy családi ház, de több is vele a munka.

okt. 27. 11:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Sokan mondjátok a munkát, szerintem egy két-háromszáz négyzetméteres kis udvar estében nincs olyan sok munka és lehet grillezni bográcsozni esetleg medencét is felállítani
okt. 27. 11:14
 10/10 anonim ***** válasza:
62%
Van akinek még az udvar söprés is túl sok munka.
okt. 27. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!