Mennyire befolyásolja a mellettem lévő házak állapota az ingatlan eladást? Lehet, hogy ezért eladhatatlan?
Árulok egy szép felújított állapotú házat, a szembe lévő házak újépítésűek viszont a sorban mellettem lévő házak kicsit lepukkantak, idős nénik/bácsik lakják.
Létezik, hogy emiatt eladhatlan egy ingatlan vagy csak csökkenteni kell jobban az árat?
Mellettem csak a kertek voltak elhanyagolva, az ingatlanok nem, de így is a 47-re tartott ingatlant annakidején 36-ért sikerült megvennem.
Mondjuk ennek az a felára is megvan, hogy míg elég nyáron ha a kertész egy héten egy napot jön és lenyírja a füvet, meg rendbe teszi a kertet, addig ilyenkor ősszel minden nap kell jöjjön, mert állandóan hullanak át a falevelek a szomszédok elhanyagolt fáiról, illetve az első kósza szél áthordja őket a kerítésen. Nekem meg szép füvem van, ha ebben a nyirkos időben 2-3 napot fülledne a levelek alatt, ki is pusztulna. Nem csak az én kertem faleveleit kell eltüntetni, hanem a két szomszédét is plusszban. Szóval ilyenkor napi 3-4 óra 2200 forintjával a kertápolás. Minden áldott nap. Míg le nem hull az összes levél valamennyi fáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!