Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Piaci áron el lehet adni 200...

Piaci áron el lehet adni 200 cmes belmagasságú (80nm) kertes házat Pesten?

Figyelt kérdés
Csepelen van egy jó állapotú kis házam, minden pöpecül benne, fürdőszoba konyha stb.. csak 200as a belmagasság... 80 millióért lenne jó mert kert is van... (65 milliót akartak adni érte de az kevés)
ma 09:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem örülj neki ha találsz egyáltalán rá vevőt. Minden csak annyit ér amennyit megadnak érte, és hiába jönne ki a matek, négyzetméter áron 80 millióra, ha a 2 méteres belmagasság miatt nyomasztó benne lakni. Sajnos a 2 méter belmagasság nagyon kevés.

Napokban panaszkodott itt valaki, hogy egy 210centiset vett, és meg is bánta.

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..

Mondjuk ott volt egy jó hozzászólás is, a 18-as hogy használatbavételi engedélyt se kapna már, ha most építenék, mert nincs meg a minimum belmagasság.

ma 10:02
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez nem ház hanem gyümölcs tároló, raktár stb. vizesblokkal! OTÉK egyértelműen leírja min 250 cm!

Nem ad rá egyetlen bank sem lakáshitelt...

80 millióért meg már "házat" is lehet venni, amelyben nem fejelem le a függő lámpát. Le tudom venni a pólómat úgy, hogy nem akad el a kezem a plafonban pedig csak 175 vagyok stb.

ma 10:08
 3/11 A kérdező kommentje:
2. Ettől még szerintem lakható volt aki már meg akarta venni... és ha mellette lévő szintén 80 nm lévő házat is eladnám aminek már rendes a belmagassága... és ezt csak vendégházként adnám el?
ma 10:13
 4/11 A kérdező kommentje:

"Nem ad rá egyetlen bank sem lakáshitelt..."

De adnak mert 1980 ban épült a ház így az oték nem érvényes

ma 10:18
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
inkább hívd fel a 65 milliós vevőt és kuncsorogj, vegye meg, mert ritka az ekkora balek.
ma 10:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Őszinén?

Csepelen 2 m-es belmagaságú házat kerttel 65 millióért azonnal eladnám.

Piaci ár annyi, amennyit megadnak érte, nem amiért hírdetik.

ma 10:23
 7/11 A kérdező kommentje:
6. Lehet hogy többért is megveszik
ma 10:30
 8/11 A kérdező kommentje:
5. Ez Pest nem Borsodi kisfalu... itt mindent megvesznek
ma 10:38
 9/11 anonim ***** válasza:
34%
Ez nem Pest. Ez Csepel.
ma 10:55
 10/11 A kérdező kommentje:
9. Budapest 21. kerülete.....
ma 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!