Hogy lehet, hogy Brnoban még Budapestnél is drágábbak az ingatlanok négyzetméter árai?
Figyelt kérdés
Brnoban kb. 102 000 CZK, ami 1,6 millió Ft felett van, pedig messze nem főváros.nov. 5. 05:17
1/6 A kérdező kommentje:
Néztem lakások hirdetéseit Brnoban, és meglepően drágák voltak a Bp.-i árakhoz képest is.
nov. 5. 05:20
2/6 anonim válasza:
A gazdaság állapota miatt.
A csehek (is) nagyon elhúztak.
Már a románok is előznek minket.
3/6 anonim válasza:
Szerintem csupán spekuláció miatt. Nem feltétlenül vannak mindig arányban az ingatlanárak a helyi keresettel, vagy a város méretével. Pl Drezdában kétszer magasabbak a fizetések, és 2-szer nagyobb Brno-nál, mégis ugyanakkorák az ingatlanárak:
5/6 Telelő Teve válasza:
Hozzánk hasonlóan a csehek meg a szlovákok is lemaradtak új lakóingatlan építésekben, így ami épül is azért nagyon sok pénzt elkérnek.
6/6 anonim válasza:
IT-ban dolgozom, emlékszem jó tíz éve a csehek sokkal kevesebbért dolgoztak, mint mi. Aztán eltelt pár év, ma már jóval jobbak a fizuk náluk, aminek persze az lett a vége, hogy a cégünk leépített Brno-ban, Prágában, mert nem érte már meg nekik, mert mi is olcsóbbak voltunk. Nem tudom más ágazatban mi a helyzet, de gondolom elhúztak már minden szinten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!