Ha 3 hónap alatt tudtam eladni az ingatlanom, akkor most áron alul adtam el?
Figyelt kérdés
Azt olvasni, hogy 6-12hónap az átlagos eladás. Kicsit úgy érzem kérhettem volna többet, vagy 3 hónap normális? (BP-Agglomeráció)nov. 4. 13:17
1/8 anonim válasza:
Attól függ. Az ilyen 200 m2-es budai családi házakat nehezen adják el, az én szomszédom 2 éve árulja. Panellakások viszont napok alatt elmennek.
2/8 A kérdező kommentje:
Átlagos családi ház 100nm igaz két különálló házrésszel nagy telekkel
nov. 4. 15:20
3/8 anonim válasza:
A panelek tényleg gyorsan mennek, főleg a 4 emeletes szigetelt panelok.
4/8 anonim válasza:
Bakker, örülj hogy eladtad.
Ne legyél már ennyire balfasz.
5/8 anonim válasza:
Szerintem inkább csak korrekt áron hirdetted.
Aki 1-2 éve hirdeti az tul sokat kér érte vagy olyan háza van amire nincs kereslet, pl 250m2-es ház.
Orulj neki hogy eltudtad adni. Biztos hogy nem buktal rajta penzt ha mar evek ota megvan mert az utobbi 4-5 evben nagyon felmentek árak szoval kizart hogy kevesebbert adtad el mint amennyiert vetted
6/8 anonim válasza:
"főleg a 4 emeletes szigetelt panelok."
Az enyémet 1 nap alatt megvették. Este felraktam, reggel hívtak, nem is alkudtak, megnézték és megvették.
7/8 anonim válasza:
Jah, Borsodban lehet 12 hónap, de ha jó helyen van, akkor 1 nap alatt elviszik. Ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!