Ingatlanomat eladtam, szerződés módosítást kér a vevő, mert a banki hitele nem lett meg,7 hónap alatt! Eddig elfogadó voltam, de szerintetek kérhetek türelmi költséget meg a további költségeket semmit nem vállalok az ingatlannal kapcsolatban?
És mik a vevő tervei? Másik hitelért folyamodik? Mindennek van egy határa azért, 7 hónap rengeteg. Én is megszívtam a hiteleseimmel, 4 hónap volt mire megkapták. Akkor most add hozzá a 7 hónaphoz megint.
De mi van az adásvételiben, mi az utolsó dátum?
Hát rajtad múlik, publikus hogy mennyi pénz a foglaló?
Pl egy 50 milliós ingatlannál elég nagy érvágás lehet valakinek, ha elveszít 5 milliót, de egy 5 milliósnál talán nem akkora szívás.
Hol van az ingatlan? Lehet nem lenne rá vevőd 1 hónap alatt, ezt is vedd számításba. Talán alkudj ki egy kicsit többet érte, +500k bánatpénz pl
Szerződés módosítás, amiben leírjátok, újabb halasztás, és az első szerződés letelte után mivel módosul a határidő akár havi kötbérben meg lehet állapodni!
El ne állj, mint írták. Sajnos ilyen van!
Sajnos később tudod a pénzed beforgatni.
Mért nem fordulsz az ügyvédedhez?
Már rég megszegte a szerződést a "vevő", így a foglaló kétszerese járna neked hónapok óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!