Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megér egy kertesház így 46...

Megér egy kertesház így 46 milliót, várostól 15 km-re ?

Figyelt kérdés

Férjemmel ház vásárlás előtt állunk, találtunk egy nagyon tetszőt, a várostól 15kmre egy megyeszékhelyen. Csendes, nyugodt környezetben van, ilyet szerettünk volna mindig. 2 ezer négyzetméteres a telek, néhány gyümölcsfa ültetve rá, kút, zöldséges kiskert. A ház 110nm, felújított, földig erő ablakokkal a kertre nézve( ez is nagy vágyunk volt). Nagyon jól leszigetelve, nappali konyhával, háló és egy nagy szoba az említett ablakokkal a kertre nézve, 1 fürdőszoba.

Egy kandalló van benne, fűtő-hűtő klímákat tervezett rakni a többi szobába, de mire kész lett az újítással kiderült, hogy Svédbe kell költözniük. Az udvaron van kút, illetve egy kis 50nm-es régies házikó, ami most tárolóként funkcionál. Új kapu, kerítés végig a telken.

A bútorok mind jó minőségű, fából lettek csináltatva.

Szerintetek ez így megér 46 milliót, ha mondjuk a központi fűtést utólag meg kell oldanunk?

Nem szeretnénk áron felül vásárolni, ez lenne az első közös otthonunk.

tegnap 17:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Én 1064000 forintért vettem a városban egy vályog építésű családi házat
tegnap 17:13
 2/12 A kérdező kommentje:
106 millió ugye ?
tegnap 17:19
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
Ha nincs gond a szomszédokkal akkor simán megérhet annyit.
tegnap 17:31
 4/12 anonim ***** válasza:
26%
Nem hanem egymillió 64ezer forint
tegnap 17:32
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

“ a várostól 15kmre egy megyeszékhelyen”

Ezt nem teljesen értem.😉

tegnap 17:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Látni kell, de így elsőre szimpatikus az ár.
tegnap 17:46
 7/12 anonim ***** válasza:
61%

MILYEN várostól van 15 km-re? Mert a legtöbben a megyeszékhelyet kifejezetten városnak minösítik.

VAgy a megyeszékhelytöl van 15 km.re?

tegnap 17:59
 8/12 anonim ***** válasza:
44%
Leírásod alapján és ha jó a környék akkor megéri. Viszont ha ez -rosszul lett felújítva, pl nincs vízszigetelés vagy vályog akkor ezzel a csilli villi felújítással azt érik el hogy x idő múlva szerkezeti károsodás miatt összedől...
tegnap 18:01
 9/12 A kérdező kommentje:

Uhh bocsi, most esett le, hogy rosszul írtam.

Község és nem megyeszékhely. Romániában élek, román oldalról fordítottam a hirdetésben leírtakat ezért véletlenül rosszul írtam. A szomszédokkal beszélgettünk, amikor voltunk megnézni a hàzat, nagyon rendesnek tűnnek.

Egy nagyvárostól van 15 km-re. Nem tudom ez pl napi szintű ingázásnál mekkora akadály, de nem tűnt vészes távolságnak.

tegnap 18:06
 10/12 mindentudó99 ***** válasza:
77%
15 km semmi. Falun jobb helyen 30 kapsz hazat amire meg 15 öt minimum költeni kell
tegnap 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!