Kényelmes munkabakancs napi szinten 8+ óra álláshoz és kb. 15km sétáláshoz, amiben nem fáj az ember talpa, bokája, térde a nap végére?
Sziasztok, keresek beltéri munkához munkacipő. Mint írtam napi szinten 8+ óra álláshoz és kb. 15km megtett sétához. Munkahelyi elvárások, hogy keményített orrú legyen (nem kell átszúrás elleni védelem vagy kimondottan csúszásmentes, mindössze, hogy keményített orrú munkacipő legyen).
A mostanit 3 hónapja használom és azóta már fáj a talpam, bokám és térdem, úgy, hogy eddig ezekkel semmi bajom nem volt, de mivel a régi cipőm már tönkre ment és nem lehet már kapni ezért keresek egy az alábbiaknak megfelelő munkacipőt.
Válaszotokat előre is Köszönöm.
Pont Dike -t akartam írni én is.
Sajnos egyre kevesebb van belőle de első perctől kényelmes és tartós.
Köszönöm a segítséget, már most sok segítséget kaptam, egy kis pontosítást szeretnék még kérni.
Az Albatros Clifton-nál illetve Dike-nálmelyik modellről van pontosan szó, mert model és model között is lehet különbség csak azért szeretném pontosítani.
Albatros Clifton Low S3 SRC
illetve
Dike Advance Black S3 SRC
Vagy esetleg a Giasco-nál?
Md MunkaruhaDivat-nàl olcsóbb a dike és a lapos talpút részesítem előnyben.
Vagy esetleg még Agrokertész áruház Kecskeméten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!