Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mindenki ennyire szorong...

Mindenki ennyire szorong házvásárlás előtt? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Férjemmel másfél éve külföldre jöttünk dolgozni, hogy kicsit megalapozzuk a jövőnket. Gyűjtögettük a pénzt, de rájöttünk, hogy amilyen ütemben növekednek az árak, nagyon sokára érnénk utol készpénzzel a piacot. Találtunk egy számunkra tetsző házat, ijesztően sok hitelt kellene felvennünk (45 millió Ft) ami nyomaszt, de ha nem veszünk így, később csak drágábban jutnánk hozzá, plusz ez már nem lenne eladó.

Napok óta ezen gondolkodom, gyomorgörcsöm van, nem tudom mit kellene tegyünk.

Ti hogy éltétek meg ezt?

okt. 30. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Alább adtam az igényeket és olcsóbb házat vettem.
okt. 30. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vegyel fel hitelt. Hosszabb távon megéri mert mire kifizeted addigra többet ér mint a tőke és a kamat amit visszafizetsz.
okt. 31. 02:39
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Este egy kis bor utána maszturbálás a zuhany alatt segíteni fog a szorongáson
okt. 31. 05:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi hitelt én nem mernék felvenni. De lehet, ti sokkal jobban kerestek mint mi.
okt. 31. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!