Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Falusi házat albérletbe...

Falusi házat albérletbe kiadni kockázatosabb, mint egy városi lakást? A ház jó állapotú, gázfűtéses, szigetelt.

Figyelt kérdés

A ház 15km-re van a város központjától. A háztól 30km hegyeshalmi határátkelő. A helyközi közlekedés napi

11-11 járat a városba és vissza, nekem autó szükséges lenne. A környéken keresik az albérleteket. Attól tartok, hogy olyan bérlők jönnének falura akik kiszorultak a városi albérletekből.

okt. 29. 18:33
A kérdező szavazást indított:
Nagyobb a kockázat.
Mindegy.
Eladni és venni helyette a városban.
8 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vagy olyan berlo jon aki a varos kozeleben, de megfizetheto kertesben lakna.

Miert kell tulgondolni a dolgokat?

okt. 29. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokan keresnek kertes házat, mert nem szeretnek nyomorogni a panelban, ahol azt is hallod, ha a szomszéd fingik. Én is inkább kertesben laknék, ha telne rá.

Vagy kutyájuk van és kényelmesebb, ha van udvar.

Mivel ilyen közel van a határ, akár kint dolgozó ingázók is kivennék.

Mikor annó ingáztunk jól jött volna.

okt. 29. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Anno én is inkább kertes családiban laktam albérletbe mint városba panelba.

Vannak akik szimplán nem szeretik a panelt a városi nyüzsgést. Igazából bármilyen ingatlant ad ki az ember jól leinformálható személynek célszerű kiadni.

okt. 29. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Főváros belvárosi lakást is ki szoktak venni olyanok, akik aztán eltűnnek tartozással, szóval ez nem ezen múlik.
okt. 30. 08:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Családosoknak és kutyásoknak jó lehet.
okt. 30. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!