Átírásokat bármikor intézhetem vagy megbüntetnek ha sokára íratom át?
Figyelt kérdés
Örököltem egy házat apukám után. Már jött a hagyatéki végzés egy hónapja és a tulajdoni lap is jött ma, viszont csak decemberben tudok szabit kivenni, hogy az átírásokat intézzem. Apukám nevére jön minden csekk.#hagyatéki, tulajdon, csekk, öröklés,
okt. 28. 18:07
1/4 anonim válasza:
Fizetni ugyanúgy tudjátok, de ha információt kérnétek, akkor csak általánosságban válaszolnának, mivel nem a ti neveteken van.
2/4 A kérdező kommentje:
Persze, fizetem meg itt is lakunk már évek óta.
okt. 28. 19:01
3/4 anonim válasza:
Elvileg büntethetnek érte, de nem foglalkoznak vele, főleg ha fizetve van.
4/4 anonim válasza:
Emailben beküldöd a szolgáltatónak az átírási kérelmet, meg hozzá a tulajdoni lap másolatát (vagy hagyatéki végzést, bármit), és a legtöbb már küldi is levélben a szerződést, amit aláírva visszaküldesz és kész vagy, be sem kell menned.
Én tavasszal vettem egy lakást, ott így ment minden szolgáltatóval. Csak a lakásszövetkezethez kellett bemennem, minden más ment emailes kérelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!