Átvertek ingatlan vásárlásnál és ennyi ez ma magyarország 2024?
Általában nem s7okta tudni minden ingatlanos ügyvéd, a szavatosság érvényesítésének mi a mente, legjobb, ha ehhez másik ügyvédet keresel - vagy ajánljon ő egyet!
De mért nem jó az, ha ő vezetteti be a vizet? Az ő dolga.
Nézz utána, vajon a többi közmű bekötése legális-e?!
Ha az adásvétel összközművesről szól, akkor az eladó tudatosan becsapott, tehát jó eséllyel kiperelhető belőle a hivatalos bekötési eljárás minden költsége. Nem megy gyorsan. Bekötteted (kell szakvélemény, hogy miért nem tisztességes a jelen állapot), mindenről összerakod a számlákat és pert indítasz.
#2 Én se értem, nyilván vásárlás előtt megnéztem az eközműtérképet ott rendben volt minden... de azt mondja a vízmű az nem mérvadó hát b+...
#4 Persze, tegyük fel 1m a kivitelezés, annyit biztos el fog vinni az ügyvéd az évek alatt + az időm... szóval kicsit 22-es csapdája.
Eddig nem fizettek vizet, mi se értjük hogy létezhet ez... bárki akivel beszélünk nem érti ilyen hogy létezhet Magyarországon... passz
Miért nem lett lekérve közművenként az aktuális egyenleg??? Azon egyértelműen látszik fizetnek csatorna díjat vagy nem.
Ezek szerint a közműtérképet sem kértétek le...
A vízmű tud adni kivitelezői elérhetőséget. Meg kell terveztetni, aztán utánna megcsinálja a telekre beállást az alvállalkozó. Ez min fél év lesz. Ha nem sík a terület akkor geodéta is kell. Ezenkívül a közút javítása a te költséged lesz, ha meg kell bontani.
Nekem 17 fm gerinc bővítés aszfaltozással minden sallaggal 2021 ben 1,7 millió lett volna... Beszéltem a szomszéddal adtam neki 200000, 70000 ért rákötötték telekhatárokon belül a szomszéd szennyvizére, 40000 volt a geodéta a szolgalmi joghoz, 50000et kért az ügyvéd a bejegyzéshez.
Ha megint itt lennék akkor én már biológiai szennyvíz tisztítót telepíttetnék, akkor nincs csatorna díj csak vízért kell fizetni.
8+
Látom lekértétek😒
Annak idején az egész utca szennyvíz gerince nem volt rajta a közmű térképen, nekem kellett bebizonyítani, hogy márpedig ott van. Szomszédok segítségével fémdetektorral találtam meg a csatorna fedlapokat 15-20 cm murva alatt ...
Majd ezután a vízmű megkamerezta hogy meddig tart, hát sajnos rövid volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!