Miskolc, Szeles utcához közel hova érdemes menni vásárolni, enni, stb?
Igazából hogy melyik mennyire “jó hely” úgymond. Pl Pesten is laktam egy ideig, mellettem volt egy Meki, ami nagyjából a legrosszabb hírű volt a városban :D
Tehát igazából konkrét tapasztalatra lennék kiváncsi.
Vásárlással kapcsolatban is hogy vannak-e esetleg olyan kis közértek, ahol friss az áru de olcsó, meg ilyenek
#3 erre meg ott van a Google vélemények.
Pl. Miskolc pláza 4,2*/5 6E vélemény alapján. MOL benzinkút tankolni 4,3*/5 620 vélemény alapján. Dönerking 4,5*/5 1137 vélemény alapján stb...
Mennyi az esélye annak, hogy az aktív felhasználók ennyire ismerik Miskolcot? Ennek a kérdésnek több értelme lenne egy helyi csoportban. De én inkább a saját tapasztalatra hagyatkoznék. Pl ami a Szinva parknál van Spar nekem bejött hétköznapi vásárlásra. De lehet, hogy ami nekem megfelel az neked kritikán aluli.
Friss hús, zöldség ott a piac 5 percre.
A plázában inkabb ne egyél ha rám hallgatsz, főleg a magyarosban.
A bevásárláshoz ott a szinvapark, ott van posta, gyógyszertár, Spar, ruha, stb stb stb.
Ha jókat akarsz enni én ezeket ajánlom(saját tapasztalat, de Miskolc nagyrésze egyet fog érteni velem)
Reggeliző, ebéd vagy hamburger: A leves,(a főùtcan van) nézz rá nagyon finom, friss. Híres hely és nem drága, isteni finom, és tiszta a hely.
A vele majdnem szemben lévő gyrosos finom, sokat fejlődött bár drága szerintem. 3000 egy kebab. Ja és ha már kebab, próbáld ki Sindibadot, kintről egy pocegödörnek néz ki, de igazi autentikus kebab van ott. Addig nem vagy Miskolci míg nem ettél ott 😎 és nagyon olcsó is.
Meg a bitang Joe is finom, bár sokat romlott a minősége (hamburgeres)
Rendes kajalda/etterem:
Kispapa halászcsarda, végállomás bisztró, nagyon jók.
Az ilyen lecsó, meg magyaros gyorsettermet kerüld el ha nem akarsz csótányt is enni.
Pizza: Rosita, PizzAvas, pizza tábor,
Süti: Desszertem
Napimenu: Fapados.
Ezek a helyek SZERINTEM (!) jók.
Oké, ott a búzatéri piac, 15:30ig hétköznapokon.
Mi a szinvaparki sparba járunk vásárolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!