Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy 8. kerületi, Teleki tér...

Egy 8. kerületi, Teleki tér melletti lakás mennyiért adható el manapság?

Figyelt kérdés
Egy nagyszülő után örökölt, erősen lelakott 8. kerületi (Teleki tér környéke) 26 nm2-es szoba konyha,erkély + zuhanyzó/wc ingatlanért mennyit lehet felújítás nélkül reálisan elkérni ha el szeretném adni? A falak sárgák annyira régen volt hozzányulva. Nem a kerületben lakom azért kérdezem.

okt. 16. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
15-20 milla körül mondanám, ha teljesen lelakott.
okt. 16. 12:24
 2/9 anonim ***** válasza:
500-950 000 /nm.
okt. 16. 16:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"26 nm2-es szoba konyha,erkély + zuhanyzó/wc ingatlanért mennyit lehet felújítás nélkül reálisan elkérni"

Fontosabb, hogy magdolnanegyedi oldal vagy népszínháznegyedi, földszinti, emeleti, liftes, egyfrontos vagy kétfrontos? A falban a vezetékek mennyire régiek?

Belmagasság, közös költség, lakóanyag, lakásszám mennyi?

Köszi.

És akkor ez a Teleki térre vonatkozó.

Teleki tér KÖRNYÉKI az már nagyon nagy szórással van, mert van nagyon jó és nagyon rossz utca és ház is.

okt. 16. 16:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez egy 3 emeletes bérház és a lakás az 1. emeleten található, a magdolnanegyedi oldalon fekszik. A bérház bejárata pár éve volt felújítva. A közös költség 7000 e ft. A lakóközösség jó, sok az egyetemista bérlő. A konyha a körfolyosóra néz, a szoba az utcára. A belmagasság kb ugyanakkora mint minden ilyen polgári bérháznál várható. Galéria beépíthető. A hagyatéki eljáráson 20 millióra becsülték, a házban valaki 13 millióért akarja megvenni ami ha gondolom még így lelakott állapotban is kevés.
okt. 16. 17:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Van lift?

Utcai vagy zudvari?

Egyfrontos vagy 2 frontos?

"A belmagasság kb ugyanakkora mint minden ilyen polgári bérháznál várható."

3-4,5 méterig vannak leggyakrabban, de lehet 280 is vagy 5,5 méter is.

A falban a vezetékek mennyire régiek?

Fűtésrendszer milyen?

okt. 16. 18:30
 6/9 A kérdező kommentje:

Lift nincs

Utcai

2 frontos, mint írtam egy kis erkélye is van

belmagasság 3.5m

a vezetékek gondolom nem lettek cserélve

elektromos fűtés van, a víz melegítése bojlerről van megoldva

a nyilászárók cserére szorulnak ( egy ajtó+ ablak a körfolyosó felé + egy erkélyajtó a tér felé)

okt. 16. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Melyik város?
okt. 16. 20:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Én azt mondom kb 20-25M.
okt. 16. 23:47
 9/9 anonim ***** válasza:

"2 frontos, mint írtam egy kis erkélye is van

belmagasság 3.5m"

Hű, ez nagyon klassz!

26 nm-hez ez nagyon ritka!

Mivel még mindig sok részletet nem tudok, melyik utca, stb., nem fogom tudni a pontos értéket megmondani.

Összességében arról van szó, hogy a szomszéd adott egy ajánlatot, nyilván alacsonyabb árat mondott az értékénél és arra számít, hogy te egy magasabb árat üzensz neki vissza.

Ha most 13-ra 20-at üzensz, akkor nem fogja megvenni, azonban ha 20-ért hirdetni kezded, hosszabb idő és pénzbefektetés és munka ellenében 16-18-ért fogod tudni eladni.

Amit megspórolsz magadnak, ha az ajánlattevővel meg tudsz egyezni.

Az élethelyzetedtől függ, megéri-e neked 2-3 millióért dolgozni ezzel.

Ő 15-ért megvenné szerintem, de talán 16-17-ért is.

Mondhatod, hogy a reális ára 22, de nem akarsz vele foglalkozni, 18-ért neki adod.

Például.

Amúgy engem is lehet, hogy érdekelne, ha tudom a pontos helyet, stb.

16-ig bezárólag csak.

Sokakat érdekelne 15-16-ért.

okt. 18. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!