Egy 8. kerületi, Teleki tér melletti lakás mennyiért adható el manapság?
"26 nm2-es szoba konyha,erkély + zuhanyzó/wc ingatlanért mennyit lehet felújítás nélkül reálisan elkérni"
Fontosabb, hogy magdolnanegyedi oldal vagy népszínháznegyedi, földszinti, emeleti, liftes, egyfrontos vagy kétfrontos? A falban a vezetékek mennyire régiek?
Belmagasság, közös költség, lakóanyag, lakásszám mennyi?
Köszi.
És akkor ez a Teleki térre vonatkozó.
Teleki tér KÖRNYÉKI az már nagyon nagy szórással van, mert van nagyon jó és nagyon rossz utca és ház is.
Van lift?
Utcai vagy zudvari?
Egyfrontos vagy 2 frontos?
"A belmagasság kb ugyanakkora mint minden ilyen polgári bérháznál várható."
3-4,5 méterig vannak leggyakrabban, de lehet 280 is vagy 5,5 méter is.
A falban a vezetékek mennyire régiek?
Fűtésrendszer milyen?
Lift nincs
Utcai
2 frontos, mint írtam egy kis erkélye is van
belmagasság 3.5m
a vezetékek gondolom nem lettek cserélve
elektromos fűtés van, a víz melegítése bojlerről van megoldva
a nyilászárók cserére szorulnak ( egy ajtó+ ablak a körfolyosó felé + egy erkélyajtó a tér felé)
"2 frontos, mint írtam egy kis erkélye is van
belmagasság 3.5m"
Hű, ez nagyon klassz!
26 nm-hez ez nagyon ritka!
Mivel még mindig sok részletet nem tudok, melyik utca, stb., nem fogom tudni a pontos értéket megmondani.
Összességében arról van szó, hogy a szomszéd adott egy ajánlatot, nyilván alacsonyabb árat mondott az értékénél és arra számít, hogy te egy magasabb árat üzensz neki vissza.
Ha most 13-ra 20-at üzensz, akkor nem fogja megvenni, azonban ha 20-ért hirdetni kezded, hosszabb idő és pénzbefektetés és munka ellenében 16-18-ért fogod tudni eladni.
Amit megspórolsz magadnak, ha az ajánlattevővel meg tudsz egyezni.
Az élethelyzetedtől függ, megéri-e neked 2-3 millióért dolgozni ezzel.
Ő 15-ért megvenné szerintem, de talán 16-17-ért is.
Mondhatod, hogy a reális ára 22, de nem akarsz vele foglalkozni, 18-ért neki adod.
Például.
Amúgy engem is lehet, hogy érdekelne, ha tudom a pontos helyet, stb.
16-ig bezárólag csak.
Sokakat érdekelne 15-16-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!