8.kerület Teleki tér környéke?
Én nagyon szeretem, van ott egy lakásunk, és az újat is ott nézem.
A Népszínház utcához közeli része szlömmös, ott üldögélnek a részegek és kerekesszékesek, hajléktalanok, maga a tér, az oda néző, vagy inkább ottani bejáratos, de másik irányba néző lakások még jobbak, nyugisabbak. Fiumei út is rendesebb már, a térről induló utcák távolabbi részea jó, kulturáltabb, nem a térhez, Népszínház utcához közeli része, onnan még egy háztömböt legalább számolj. Alföldi utca, Kun utca, stb. tértől távolabbi részei a kulturáltak.
2: No igen, ezt nem is mondtam, mert itt természetes, hogy minden létező társadalmi réteg együtt él Budapesten egy-két kisebb régiótól eltekintve, tehát nem telekitéri specialitásról van szó, amit meg kell szokni, ha valakinek új a világvárosi jelenlét.
Én csak a telekitéri specialitásokról beszéltem.
Nem csak a "kisebbségről" van szó, a multikulti, maffia, minden jelen van az utcán, főleg az utcán.
Menj és nézz körül nappal és este.
Vannak új építésű házak is, vannak jobb részei és rossz részei is.
A fekák lehet hogy bepróbálkoznak majd a párodnál...
Én nem laknék ott, de nem vagyunk egyformák.
Nagyjából Budapest a legbiztonságosabb világváros a Földön.
Kisebb vagyon elleni bűncselekmények vannak, nagy a szegénység, vannak kétségbeesett drogosok: értéket ne mutass magadon, telefont ne vegyél elő, táska hón alá szorítva. Ez EGÉSZ Budapestre igaz, főleg a forgalmas, központi helyekre, tömegközlekedésre.
Főleg ha érzik, hogy nem vagy helyi, jobban ki vagy téve ennek.
Különben nehéz magassarkúban járni, rossz, egyenetlen az aszfalt, sok a macskakő, balesetveszélyes.
Magas a villamos lépcsője, nehéz fölszállni.
Biztos lerokkanást okoz 20 éven belül a magassarkúhoz ragaszkodás, nem viccelek.
Ha engem kérdezel, nem.
Főleg ha távolabb esik a munkahelytől és többet kell utazni.
De nézd meg, melyik tetszik jobban!
Legalább 3x, különböző napszakokban menj oda!
Szerintem mindenképp jobb az Örs.
A villamos tele van cigókkal azon a járaton, de menj és nézz körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!