Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kijön a NAV az illeték kiszabá...

Kijön a NAV az illeték kiszabás miatt ellenőrizni. Vettünk egy ingatlan júniusban 55millió Ft volt.Nem volt benne fűtés, nyilászárók ezer évesek voltak. Viszont azóta elkezdtük felújítani. Melyik állapotot fogják nézni?

Figyelt kérdés
Konkrétan 2 helység egybe lett nyitva. A szobákba alap lett készítve mert nem volt. Ablak csere, központi fűtés csere. Új fürdő készen van. Még nincs a padló mindenhol lerakva és csak 3 szoba van kifestve a 6 helyiségből. Ilyenkor mi a teendő.A ház 1976-ban épült.

okt. 8. 20:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem adtak, pedig kértem.

Azt engedte, hogy lefotózzam.

A határozatban pedig nem a szemle, vagy a teljes adásvételi szerződés alapján szabtak ki illetéket, hanem csak az első oldal alapján.

Ez az én tapasztalatom.

Oké, akkor 15, nem 8, bennem csak annyi maradt meg, hogy igyekeznem kell vele.

okt. 12. 07:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Hozzánk is kijöttek, de tök normálisak voltak. Körbefotózták a házat, megkérdezték, hogy mikor épült, mekkora, hasonlók. Gyakorlatilag felmérték a házat, aztán annyinak ítélték meg, amennyinek mi. Szerintem azokat akarják ezzel kiszűrni, akikebből élnek és papíron 10 millióért veszik meg a 60 milliós házat, hogy kevesebb illetéket kelljen fizetni. Nem az átlagos kiskutyákra, mint mi.
okt. 12. 15:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Hozzánk be se jött.

Kívülről megnézte (felújítandó volt) és mondta, majd figyeljem az értesítést.

okt. 12. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!