Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nem tudom elengedni a régi...

Nem tudom elengedni a régi házamat! Hogy tudnàm elengedni?

Figyelt kérdés

1 évvel ezelőtt eladtam a gyönyörű házamat.Sajnos muszàj volt mert nem tudtuk már fenntartani.

Egy végtelenül rosszindulatú nő és a férje vette meg persze megjátszotta magát így nem láttuk át milyen is valòjàban.

Buktunk is rajta mert hitelből vették és nem adtak nekik annyit ezért alkudtak utòlag. Ràadásul belealkudtàk az árba a fürdőt ami megint sokba került nekünk.

Borzasztòan sajnálom hogy eladtam nekik. Ha újra kéne döntenem biztos hogy nem kapná meg.

Pakolgatja fel a kèpeket a facebookra és én látom mivel ismerősök vagyunk.

Nagyon fàj a szívem érte.

Hogy tudnàm ezen túltenni magam?

okt. 8. 10:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha nem foglalkozol vele többet, mivel visszacsinálni nem tudod, az jó kezdet lenen.
okt. 8. 10:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát hidd el ha ez ilyen egyszerű lenne akkor már rég megtettem volna…
okt. 8. 10:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor tulajdonképpen magát a ház eladását sajnálod, vagy hogy nekik adtad el?

Egyébként kezdetnek állítsd le az illető követését a facen, és akkor nem látod a feltett képeket.

okt. 8. 13:07
 4/9 A kérdező kommentje:

Mind a kettőt sajnálom!

Én nagyon szerettem azt a házat de a férjem akarta jobban eladni.

Persze tudom hogy muszáj volt de akkor is.

Akik megvették kitoltak velünk mert utòlag alkudtak.

Ráadásul 2 nap alatt kellett kiköltöznünk 2 gyerekkel az òriási házbòl mert a nagyasszony be akart költözni. Aztán 2 hétig az üres házat festegették mi pedig a másik házban össze vissza voltunk.

El kellett volna zavarnom őket csak akkor bukták volna a foglalòt ami nem kevés összeg volt és én hülye nem akartam velük kicseszni.

De már nagyon bánom!

Most pedig menőzik a házzal mindenhol úgy hogy van rajta 55 milliò hitel….

Pedig jogom lett volna elállni az eladástòl.

okt. 8. 13:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem álltál el? Kereshettél volna másik vevőt, foglaló meg a tiéd.

Kiköltözés megegyezés kérdése, nem a nagyasszony dönt.

Mondjuk ha jön más, aki megveszi, ugyanúgy nincs meg a házad és ugyanúgy sírsz utána.

okt. 9. 08:20
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen csak 7,5 milliò volt a foglalò….

És nem tudtam volna nyugodtan aludni hogy ennyi pénzzel megkàrosítok valakit!

Persze ha tudtam volna hogy milyen aljas lesz akkor gondolkodás nélkül visszalépek!

okt. 9. 09:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor vissza kellett volna adni a foglalót és elállni a szerződéstől, nem engedni további alkut.
okt. 9. 09:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez mind a te döntésed volt. Azzal meg, hogy keseregsz, csak a mostot is elrontod. Nézz előre.
okt. 9. 17:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, a Te/Ti döntésetek volt, még ha most bánod is. A házeladás nem pikkpakk ötlet, jól át kellett volna gondolni és azon az irányon haladni. Most már hiába bánt, nem tudod visszavenni, se magasabb árat kérni. Ahogy írják is, állítsd le a követést és próbálj a jelenlegi otthonotokat kialakítani úgy,hogy ott is jól érezzétek magatokat.
okt. 10. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!