Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mire és mennyit lehetne...

Mire és mennyit lehetne számolni, ha veszek egy hazát, ahol a falak állnak, de tető nincs?

Figyelt kérdés

Maga amit néztem olyan, hogy falak állnak a betonokoszorúval együtt.

Mennyibe kerülne egy tető erre? Kb mire lehet számolni még költséget, víz és kábelezés csak anyagköltséges vállakozó társammal kölcsönösen kisegítjük egymást, ezt ő anyagköltségben megoldja, fűtést magam csinálom ez a szakmám.

Szigetelés ráér 2 év múlva is.

Maga a ház 155nm

szept. 29. 15:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ne vedd meg a zala kerámiás lapokat, görbék, nem méret pontosak! Nagy felületen nem fogja tudni eltüntetni a hibákat a burkoló. A fuga hézag sem lesz mindenhol egyenletes. Ez a tulajdonos váltás óta van így, a burkolóim szerint. Nekem a kivitelezőm tiltotta meg ezt a márkát, mert sok volt a minőségi probléma vele. 2 éve burkoltak nálam.
szept. 30. 07:59
 12/14 anonim ***** válasza:
11es: Mi 2020 ravaszan burkoltunk Zalakerámiával, semmi gondunk nem volt vele. Nekünk árban, minőségben, ízlésben is bejött a Zalakerámia. Tudom, hogy az van most elterjedve róla, higycszar minőség, de nekünk más a tapasztalatunk.
szept. 30. 21:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó a zalakerámia. Csak ma már a burkolók szeretnek pipiskedni, és miután nem hajolnak le kis burkolásra, már az anyagokkal is sznobkodnak, hogy azt ők nem rakják, miközben pár éve még éhenhaltak, csak mert nem sebészi pontosságúak a lapok. Gyönyörűen lehet vele burkolni.

Nekem is nekemáll az erdélyi segédmunkás, aki amúgy albérletben él, feketézik, és nem lehet neki utalni mert a behajtó elviszi, szóval nekemáll hogy milyen olcsójános vagyok, mert az obiban vettem akciós járólapot a házamba, amit tisztességesen felújítok.

kac-kac. Nagyon szép lett az akciós 3500/nm járólap a lépcsőn, imádom. Csak már úgy állnak az emberekhez, mintha nyomtatná mindenki a pénzt amit a többi egy szempillantás alatt kicibál onnan.

okt. 1. 09:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#13 Mi 2 éve vettünk pótlásként Zalakerámia csempét és járólapot, mert a fürdőszoba egy része lett csak szétverve és az eredetiből már nem maradt. Semmi gond nem volt egyikkel sem. Nem is értettem a problémát, azt hittem csak lemaradtam valamiről és szerencsénk volt.
okt. 1. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!