Mire és mennyit lehetne számolni, ha veszek egy hazát, ahol a falak állnak, de tető nincs?
Maga amit néztem olyan, hogy falak állnak a betonokoszorúval együtt.
Mennyibe kerülne egy tető erre? Kb mire lehet számolni még költséget, víz és kábelezés csak anyagköltséges vállakozó társammal kölcsönösen kisegítjük egymást, ezt ő anyagköltségben megoldja, fűtést magam csinálom ez a szakmám.
Szigetelés ráér 2 év múlva is.
Maga a ház 155nm
Jó a zalakerámia. Csak ma már a burkolók szeretnek pipiskedni, és miután nem hajolnak le kis burkolásra, már az anyagokkal is sznobkodnak, hogy azt ők nem rakják, miközben pár éve még éhenhaltak, csak mert nem sebészi pontosságúak a lapok. Gyönyörűen lehet vele burkolni.
Nekem is nekemáll az erdélyi segédmunkás, aki amúgy albérletben él, feketézik, és nem lehet neki utalni mert a behajtó elviszi, szóval nekemáll hogy milyen olcsójános vagyok, mert az obiban vettem akciós járólapot a házamba, amit tisztességesen felújítok.
kac-kac. Nagyon szép lett az akciós 3500/nm járólap a lépcsőn, imádom. Csak már úgy állnak az emberekhez, mintha nyomtatná mindenki a pénzt amit a többi egy szempillantás alatt kicibál onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!