Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Költöznétek sorházba? Tanyára?

Költöznétek sorházba? Tanyára?

Figyelt kérdés

Mostani árak mellett ezt engedhetjük meg magunknak. Viszont van egy majdnem egy éves gyermekünk...

Mi a véleményetek?

szept. 13. 11:01
 1/10 anonim ***** válasza:
23%

Sorházba semmiképpen sem! Antiszociális vagyok, utálom az embereket! 1 hét után őrülnék meg hogy a szomszéd ott van fél méterre tőlem.

Tanyára mindenképpen! Minél nagyobb, minél messzebb van bárki más, annál jobb!

De ez én vagyok, nem tudom nektek milyen a habitusotok, szerettek-e vadidegen emberek közelében lenni.

szept. 13. 11:16
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
Én sorházban lakom és imádom. Soha nem költöznék tanyára.
szept. 13. 11:24
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Sorházba szívesen, tanyára nem.
szept. 13. 11:37
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
Sorházba igen. Egy idő után csak meg tudnám szokni, hogy a szomszéd a számban van. Jobban, mint hogy tanyán senki a környékemen sincs.
szept. 13. 12:00
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

Most ez két külön opció, vagy tanyán levő sorházba akarsz költözni?

Nos, kisgyerek mellett nem költöznék tanyára.

Nem tudom, a sorházzal mi a gond. Többmillió ember lakik társasházban, ahol nemcsak két oldalról van falszomszédja, de alatta és felette is. Egy normálisan alkalmazkodóképes embernek ez nem lehet gond. Természetesen rossz szomszédot ki lehet fogni, de az családi háznál is nagyon rossz, nemcsak társasháznál vagy sorháznál.

szept. 13. 12:05
 6/10 anonim ***** válasza:
26%

Tanyára, gyerekkel, kizárt.

Nekünk van egy tanyánk. Esélyt nem látok arra, hogy valaha odaköltözzek (pedig ott is van egy lakható ház)

Sorházba inkább, hamár ez a 2 lehetőség van. De oda se szívesen. Panelba laktam, 6hónapig bírtam. Ez sem lehet sokkal másabb.

szept. 13. 12:16
 7/10 anonim ***** válasza:
23%
Elhagyatott romtelep és állattartó tanyára farmra kizárólag mezőgazdasági részre sosem . Magam építenék egy klassz helyen spéci nagy területen energiafüggetlen parkos birtokot masszív védelemmel . Ehhez vagyon kell . Sorrendben így jó nekem kertes ház sorház társas lakópark lakótelep tanyavilág . ( A teljes önellátás nem létezik , aki most akar belevágni éveken át elpazarol 10en milliókat kudarc éri , akkor is ha tanulta érti, a klíma a gazdaság sok külső tényező gátolja - eu ezt szünteti be a multimonopolok védelme miatt . )
szept. 13. 12:23
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Miért van már megint mindenki rommá pirosozva??
szept. 13. 13:52
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
A tanyafanatikusok leszavazták a sorházszerető válaszokat.
szept. 13. 13:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tanya kizárt, határozottan a sorház.
szept. 13. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!