Lengyelország vagy Németország hova költöznétek?
Figyelt kérdés
Akkor ha nem csak a vagyon és a munkalehetőség, hanem a közbiztonság, emberi belső és külső tulajdonságok tehát fontos az, hogy mennyire rendesek, befogadóak az emberek egy külföldivel szemben, illetve a lányok milyen szépek és mennyire lehet velük esetleg párkapcsolatot kezdeményezni ha közepes módon beszélem mindkét nyelvet nagyjából megérteni mindent, kirándulási lehetőségek is érdekelnek engem. De annyit azért kérdeznék, hogy Lengyel mennyire van elmaradva fizetés és munkalehetőség terén Németországtól? És Lengyelország mennyivel fejlettebb mint Magyarország?
23/F
aug. 23. 18:43
1/12 anonim válasza:
Próbálkoztál már a lengyel nyelvvel? Lengyelország egyébként nagyon jó hely, hihetetlen módon fejlődik, de a lengyelek, hasonlóan a magyarokhoz, a saját nyelvet beszélik a legjobban. Németország, ha jól beszéled a németet, azonnal befogad. Lengyelország viszont barátságosabb.
2/12 anonim válasza:
Németország, mivel lengyelül nem beszélek.
3/12 anonim válasza:
Lengyelország. Egyértelműen. Egy barátunk sokáig élt ott a családjával együtt és nagyon jól érezték ott magukat. Jó emberek, jó környezet, jó közbiztonság, fejlett a kommunikációs rendszer, széles az ipar, jók az iskolák és alacsony a munkanélküliség.
4/12 anonim válasza:
Lengyelországba. Ismerem és nagyon szeretem, a nyelvet is beszélem (ellentétben a némettel), és a legtöbb dolog lényegesen olcsóbb, mint Németországban. Természetesen a fizetések is alacsonyabbak valamivel. Az emberek viszont nagyon barátságosak, és az ország összességében sokkal fejlettebb nálunk. Tiszta, kulturált, rendezett, biztonságos. (oké, igen, elfogult vagyok, de tényleg nem véletlenül járok vissza oda, amikor csak tehetem.)
5/12 anonim válasza:
A lengyel csajok sokkal szebbek mint a német debellák!
8/12 anonim válasza:
Inkább a német ezek közül. A lengyel is ugyanolyan proli csicska nép, mint a magyar
10/12 anonim válasza:
A lengyelek jó fejek, de a hivatalokban, kórházakban, iskolákban egy az egyben a magyar viszonyok vannak, szóval inkább Németországba mennék én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!