Miért pont Horvátország lett a felkapott?
Csatlakozom az első válaszadóhoz, bár én leginkább az első kettőre szavaznék (a lengyel tengerpartról pl. nagyon szép képeket csinált a barátnőm).
Hozzátenném, hogy nekem egyébként pont nem jött be Horvátország, de tengerpartozni a másik három ország sem vonz.
Nem értem, hogy miért felkapott Horvátország. Aránytalanul drága, tömegnyomor, betonos igénytelen tengerpart, ami reggel 9kor már tele van. A helyiek enyhén szólva is bunkók, az éttermek drágák, a felszolgálók látványosan útálják a külföldieket. A tenger hideg, élvezhetetlen.
Rendkívül lehangoló az igénytelenség a szétdobált csikkek, sörösdobozok miatt.
Sehol nincs normális tengerpart, mindenütt kavics és beton, ami szintén élvezhetetlen, ami még homosnak van kikiálltva az is inkább sóderre emlékeztet.
Sok helyen jártam már de Horvátország a leggyengébb mind közül, az árai viszont vetekszenek a normális helyekével.
Ennyi pénzből bárki bárhol másutt talál rendes nyaralási lehetőséget.
Hozzánk az van a legközelebb, szerintem ennyi. Amiket felsoroltál, azoknak is megvan bőven a maga közönsége.
Pl Lengyelo.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!