Kezdőoldal » Utazás » Európa » Miért pont Horvátország lett...

Miért pont Horvátország lett a felkapott?

Figyelt kérdés
Miért nem a lengyel tengerpart, német tengerpart, svéd tengerpart.

júl. 29. 10:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Közelebb van, melegebb a víz, jobb a kaja, szebb a tenger.
júl. 29. 11:20
 2/14 anonim ***** válasza:
59%

Csatlakozom az első válaszadóhoz, bár én leginkább az első kettőre szavaznék (a lengyel tengerpartról pl. nagyon szép képeket csinált a barátnőm).

Hozzátenném, hogy nekem egyébként pont nem jött be Horvátország, de tengerpartozni a másik három ország sem vonz.

júl. 29. 11:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert amiket felsoroltál, ott baromi hideg a víz, nem klasszikus értelemben vett nyaralós helyek.
júl. 29. 12:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy 40 éve felkapott vagy régebben.
júl. 29. 16:23
 5/14 anonim ***** válasza:
45%

Nem értem, hogy miért felkapott Horvátország. Aránytalanul drága, tömegnyomor, betonos igénytelen tengerpart, ami reggel 9kor már tele van. A helyiek enyhén szólva is bunkók, az éttermek drágák, a felszolgálók látványosan útálják a külföldieket. A tenger hideg, élvezhetetlen.

Rendkívül lehangoló az igénytelenség a szétdobált csikkek, sörösdobozok miatt.

Sehol nincs normális tengerpart, mindenütt kavics és beton, ami szintén élvezhetetlen, ami még homosnak van kikiálltva az is inkább sóderre emlékeztet.

Sok helyen jártam már de Horvátország a leggyengébb mind közül, az árai viszont vetekszenek a normális helyekével.

Ennyi pénzből bárki bárhol másutt talál rendes nyaralási lehetőséget.

aug. 6. 23:26
 6/14 anonim ***** válasza:
56%
5 úgy hiszem nem a horvátok dobálják el ott a legtöbb szemetet.
aug. 7. 14:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hozzánk az van a legközelebb, szerintem ennyi. Amiket felsoroltál, azoknak is megvan bőven a maga közönsége.

Pl Lengyelo.

[link]

aug. 7. 14:18
 8/14 anonim ***** válasza:
31%
Miért nem Szibéria lett a felkapott? Ilyen alapon.
aug. 7. 17:41
 9/14 anonim ***** válasza:
69%
Élőben nem ismerem, de szerintem is egy szeletet felnagyított 5-ös. Mert máshol meg pont az ellenkezője fut. Viszont tény, hogy abból a pénzből belföldön több jön ki.
aug. 8. 14:17
 10/14 anonim ***** válasza:
28%
Horvátország egy rakás szar, magyar proliknak való hely
szept. 6. 21:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!