Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szeretnénk kicsit kirándulni...

Szeretnénk kicsit kirándulni ha jobb idő lesz, autóban aludnánk pl kempingekben. Hová érdemes ellátogatni?

Figyelt kérdés

A kombinkban kényelmesen elférünk, azt tudom, hogy csak úgy nem lehet kocsiban aludni, épp ezért keresnénk pl egy kempinget. Meg ott legalább van wc, esetleg zuhany.

Nem jártam még túl sok helyen.

Én Erdélyre gondoltam, még sosem voltam.. ha valakinek van több tapasztalata szívesen meghallgatnám. :)

tegnapelőtt 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron aludtam autóban, hajnalban rettentően fáztam, kénylemetlen is volt, pedig csak 150 magas vagyok. Szóval meggondolandó.
tegnapelőtt 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan még csak Magyarorszagon kempingeztem, sátorban, de éjjel/hajnalban sokszor fáztam (reggel pedig már korán felfőtt az agyvizem, ha kisütött a nap...).

Mindezt Erdélyben, ahol kb. nyáron is simán fagy néha éjszaka, hát...

tegnapelőtt 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:
22%

Amugy mi az hogy csak ugy nem lehet kocsiban aludni. Nem azt javasoljak hogy ha faradt vagy, akkor ne vezess, hanem allj meg es aludj egy kicsit? Most ez mennyiben kulonbozik attol hogy tovabb alszok hogy tenyleg kipihent legyek, mielott tovabbmegyek. Nem eletvitelszeruen a varos kozepen vagy aruhaz parkoloban, ott biztos talalnank valami belekotni valot.

Aki ilyesmit tervez, gondolom probalta mar a satrat. Ott ugyanugy hideg van, azert kell beoltozni es jo halozsakot hasznalni. Tehat kocsiban is ugyanez a teendo. Reggel persze meg lehet sulni a napsutestol, akkor ki kell kuszni es kint folytatni az alvast az arnyekban :)

tegnap 00:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Arra gondolhat hogy nem lehet csak úgy kocsiban aludni, hogy (főleg természetvédelmi területeken) ezt sok helyen nem engedik, szólnak érte.

Ismerősömék hárman mentek egyszer pár napra, Szlovéniában voltak, nagyon élvezték. Nekik is szóltak amúgy egyszer hogy rossz helyen parkolnak egy nemzeti parknál és nem aludhatnak ott. Ők is kocsiban aludtak, nem a legkényelmesebb dolog de nyilván a legolcsóbb, ha valaki csak így tudja kigazdálkodni, akkor inkább ez mint hogy egyáltalán nem megy

tegnap 01:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

2:

Olyan hálózsák kell, ami elég meleg, hogy hidegben is komfortos legyen. Szoktam ősszel, tavasszal sátrazni, illetve 200 méter felett, ahol szintén akáe mínusz van nyáron is, és bent a hálózsákban nem fázok.

3:

Turistás helyeken tiltani szokták az autóval ott éjszakázást, mert egyrészt tömegével hugyoznák, szarnák össze a környezetet, másrészt nem fizetnének a közeli kempingekért.

tegnap 07:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Erdélyben még hagyján de van ország ahol tiltják az autóban alvást.

Ezt inkább csak nyár közepén lehet kivitelezni.

tegnap 13:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Erdélyt a medvék miatt annyira nem ajánlom ilyesmire.
tegnap 17:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!