Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek aki azt mondja:"ja...

Szerintetek aki azt mondja:"jajjde jó, nyugalom lesz a kertesház", az végül mire alapozza ezt?

Figyelt kérdés

szept. 8. 14:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%

Tavasztól őszig a fűnyíró zug, télen meg a láncfűrész. Jó, ez még a kisebbik hiba az elképzelésben, hogy vannak zajok. A nagyobb hiba, hogy ezeket a dolgokat neked is csinálni kell. Minimum az előbbit.

Ez persze nem feltétlen baj, de tény, hogy egy kertes házzal mindig akad valami munka, amit meg kellene csinálni vagy csináltatni.

szept. 8. 18:20
 12/22 anonim ***** válasza:
65%

Haveromnak a falszomszéd ejjel verte a falat, néha nem engedte haza, beallt ele egy kessel.

Na ahhoz kepest hazba koltozni nyugalom

szept. 8. 18:23
 13/22 anonim ***** válasza:
61%
Persze,lehet kakas meg fűnyíró, de városban meg éjjel-nappal megy a forgalom monoton zúgása még a csendesebb utcákban is.
szept. 8. 18:29
 14/22 anonim ***** válasza:
61%
Nem idilli a kertes ház sem. Másfajta zajok,másfajta teendők.
szept. 8. 18:32
 15/22 NTBS ***** válasza:
43%

Vidék alapvetően csendesebb mint a város.

Szerintem erre.

szept. 8. 18:36
 16/22 anonim ***** válasza:
Lehet nyugalom és lehet nem nyugalom ez a környéktől és a szomszédoktól függ, ennyi.
szept. 8. 18:39
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
15-ös: elárulom, városokban is vannak kertes házak!
szept. 8. 18:47
 18/22 Telelő Teve ***** válasza:
64%

#11: Városban sokkal többet megy a láncfűrész. Gyakrabban ütközik a növényzet az épített környezettel. Főleg ahol van valami történelmi park, vízparti sétány vagy fás liget is. Nem természetes állapotában leledzik a zöld, hanem hivatásos kertészek folyamatosan karbantartják. S nem kis elektromos fűnyíróval nyírják benne a füvet sem, hanem nagy fűnyírótraktorral.

Kertes házas övezetekben egy-egy lakó akad aki bevásárolt az összes OBI kerti gépből és minden nap 1-1 órára bekapcsolja valamelyiket. Viszont egyrészt lakossági gépeknél már nagyon szigorú hangnyomás korlátokat hozott az EU (nem tudsz már olyan bika hangos gépeket venni, mint régen). Másrészt a kertészeti áruházakban mindenhol a gondozásmentes gyep meg méhlegelős kert a sláger, szóval a nagy angolgyep mánia is lehanyatlott már, s ezzel a fűnyíró mumusok is egyre ritkábban jönnek elő. Olyat egész nyáron nem is láttam, hogy valaki locsolt volna a kertben, pedig ugye rohadt száraz volt.

szept. 8. 19:26
 19/22 anonim ***** válasza:
43%

40 lakásos 10 emeletes társasházból költöztem családi házba.

A házban kb. 30 tajparaszt lakó volt. Volt masszív alkoholista, volt hallgatózó nyugdíjas, volt kutyatulajdonos aki mindig az utolsó pillanatban vitte le a kutyát és az a liftbe hugyozott. Persze nem takarította fel.

Én erre alapozom a "jajjde jó, nyugalom a kertesház" érzést.

Én is sokat barkácsolok. Gyalu, flex, fúró stb. Szóval nem zavar amikor a szomszéd is kopácsol valamit.

szept. 8. 21:58
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a kedves válaszát, tapasztalatait.

Ment a like jel.

szept. 8. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!