Melyik Amerikai várost ajánlanátok?
Nyílván fontos az, hogy jó legyen a fizetés de elvileg Amerika bármelyik pontján 4X annyit kereshet az ember átlagos munkával mint itthon a legjobban fizető munkákkal. Viszont Washingtonba azért nem mennék mert részben a klíma is már necces bár a telek még mindig enyhébbek mint itthon elvileg. Másrészt meg Washingtonban és az ország egyes részein úgy tudom velejéig nagy a bünözés és sok állam fővárosban is hasonló a helyzet. Illetve nem is akarok olyan nagy tömegben élni mármint bent a Los Angeleshez hasonló városokba ezért ilyen városokat néztem ki, de szerintem sokan nem annyira ismerik őket:
Temecula, Fort Lanuderdale-Mi, San Antonio, Albuquerque, Lexington ,Mongomery, Atlanta, Phoenix, Henderson, Charleston
Tudtommal az emberek befogadóak azokkal akik folyékonyan beszélnek Angolul. Befogadóbbak mint az Európa országaiban. Mert hiába beszélem jól a nyelvüket gondolom az akcentus megvan.
"de elvileg Amerika bármelyik pontján 4X annyit kereshet az ember átlagos munkával mint itthon a legjobban fizető munkákkal"
Hat pl. La Paz-ban bizti nem, de meg USA-ban most kapasbol a Minnesota-i atlagos brutto eves 35000USD-s keresetre sem igaz a fenti allitas. 😊
Hawaii? 😃
Amúgy nem tudok.. nekem hányingerem van már az autófüggéstől is, a gyilkolászás még a legkisebb baj. Munkakultóra!? Zéró fizetett szabadság, hétvégi kötelező munkanapok, random hívások, azonnali elnocsájtás, miegymás. Fizetős egészségügy!! De ja, vehetsz gallonos kólát, egs!
2x voltam az USA-ban (egyszer 2 hétig, majd 4 hónapig, akkor kicsit utazgattam is). Nem akarom kedved szegni, de pontosan ugyan azok a problémák, mint itt Európában (és Magyarországon). Ahol van munka, ott a lakhatás gusztustalanul drága. A nagyvárosok olcsó részei pedig tele vannak mexikóiakkal, meg feketékkel, akikhez képest az itthoni cigány bűnözők óvodás csínytevők. Az amerikai vidéken meg kb. semmi nincs a trágyaszagú farmokon kívül. Választhatsz a traktorozás meg a krumpli szedés között. A benzin is hiába olcsó, az összes szabadidődet elviszi a napi az utazás.
Felsőfokú végzettség (jó nevű egyetem, nem ám a helyi college)és keresett szakma nélkül pont annyira nehéz, mint itthon. A magyar iskolai papírok egy kinti állásinterjún semmit sem jelentenek.
Egy további jelentős probléma, csak úgy nem mehetsz oda dolgozni. A legelső alkalommal kitoloncolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!