Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha 20M-ert nem kellett senkine...

Ha 20M-ert nem kellett senkinek a 2 szobás felújítandó lakás, érdemes kiadni ingatlanosnak?

Figyelt kérdés
Fejér megyei kisvárosban van a panel. Ablak, radiátorok, ajtó cserélve, járólap, parketta is új. Egyedül az elektromos hálózatot és vízhálózatot kell cserélni. Más ilyen 26M kezdődik. Itt van pár méterre iskola óvoda üzletek...
szept. 4. 12:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Majd jól lenyúlnak.
szept. 4. 12:09
 2/16 A kérdező kommentje:
Ez az. Hogy még az ingatlanos is rá teszi az összegre a jutalékait.. bár független értékbecslő azt mondta 25M ér így a lakás...
szept. 4. 12:10
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hirdess türelmesen, országosan. Nehogy ingatlanosnak add, mert lenyúlják a lakásodat!
szept. 4. 12:10
 4/16 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy lenyúljàk?
szept. 4. 12:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a közjegyző öröklésnél 88M- ra értékelte a szüleim házát, 74-ért kelt el. A realitás mindig alacsonyabb az elképzeltnél.Ingatlanos milliókat kér, nem jók.Ingatlan.com, mindig előre helyeztük, árból folyamatosan engedtünk.
szept. 4. 12:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Vannak érdeklődők vagy az sincs?

Ha nincs érdeklődő, akkor vagy a hirdetés nem megfelelő vagy nem jó helyen hirdeted.

Vagy van valami gond az ingatlanban ami nem tetszik az embereknek, esetleg tényleg túl drága. Esetleg a környék nem megfelelő.

szept. 4. 12:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha nincs érdeklődő, akkor valami probléma van a hirdetés képeivel vagy szövegével, vagy az árat kell lejjebb vinni.
szept. 4. 12:37
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Az elektromos- és vízhálózat cseréje fal és járólap bontással jár. Nem volt rossz a felújítási sorrend?
szept. 4. 12:39
 9/16 A kérdező kommentje:

Egy darab érdeklődő volt.

Gond talán az lehet, - ahogy írtam is, hogy felújítandó a villamos - és a vízhálózat. De pont azért ennyi.

Környékkel meg nincs gond, ahogy írtam, minden meg van aminek kell lennie. (Előny a gyermekes családoknak, hogy nincs nagy forgalom (van játszótér), még is sétával elérhető minden.)

Én már arra is gondoltam, hogy beállt a piac. Akik eddig venni akartak, mind kihasználták a lakástámogatásokat. Aki meg most venne, rá szán egy két forintot és felújítottat vesz alsó hangon 30M-ért. Én is többre árazhattam volna, de mi eladni akarjuk, nem árulni.

szept. 4. 12:40
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem sürgős akkor várj, amúgy melyik városban van?
szept. 4. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!