Ha 20M-ert nem kellett senkinek a 2 szobás felújítandó lakás, érdemes kiadni ingatlanosnak?
Vannak érdeklődők vagy az sincs?
Ha nincs érdeklődő, akkor vagy a hirdetés nem megfelelő vagy nem jó helyen hirdeted.
Vagy van valami gond az ingatlanban ami nem tetszik az embereknek, esetleg tényleg túl drága. Esetleg a környék nem megfelelő.
Egy darab érdeklődő volt.
Gond talán az lehet, - ahogy írtam is, hogy felújítandó a villamos - és a vízhálózat. De pont azért ennyi.
Környékkel meg nincs gond, ahogy írtam, minden meg van aminek kell lennie. (Előny a gyermekes családoknak, hogy nincs nagy forgalom (van játszótér), még is sétával elérhető minden.)
Én már arra is gondoltam, hogy beállt a piac. Akik eddig venni akartak, mind kihasználták a lakástámogatásokat. Aki meg most venne, rá szán egy két forintot és felújítottat vesz alsó hangon 30M-ért. Én is többre árazhattam volna, de mi eladni akarjuk, nem árulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!