Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Manapság lehetetlen eladni...

Manapság lehetetlen eladni egy erkély nélküli lakást?

Figyelt kérdés
Mindenki erkélyeset akar?

aug. 25. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki olyat akar, ami ott van, ahol élni szeretne és belefér a pénzébe. Így még aki erkélyeset akart volna sem biztos, hogy olyat vesz. Ha nem kel el, amit árulsz, akkor magas az ára, azaz a kategóriájában van jobb ajánlat.
aug. 25. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Nem lehetetlen eladbi egy erkélyes lakást.
aug. 25. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Nekem 2 szobás erkély nélküli tégla lakásom van.

Egyáltalán nem bántam meg,hogy 5 éve megvettem, tökéletes a belső elosztása,nagyon jó helyen van a városban.

Ha akkor nem veszem meg,ma egy garzon lakásra se futná.

aug. 25. 13:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Februárban nagyon jó áron adtam el az erkély nélküli lakásomat, szerintem továbbra is a lokáció az egyik legfontosabb szempont.
aug. 25. 13:25
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Hiába akar mindenki erkélyeset, ha nincs rá pénze. Az ingatlanvásárlas mindog kompromisszumokkal jár. Az erkély a legkisebb dolog, ami számít. Ha a többi stimmel.
aug. 25. 19:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más. Valaki akar valaki nem.

Nekem volt 1 álom lakásom, gyönyörű volt, de nem volt erkély. Mit adott isten? Ugyanabban az utcában sokkal szebbet, erkélyeset tudtunk venni.

Valakinek fontos az erkély, valakinek nem. De semmiképp sem eladhatatlan.

aug. 25. 22:33
 7/9 anonim ***** válasza:
nem
aug. 26. 14:56
 8/9 anonim válasza:
én is kifejezetten erkélyest vadásztam, erkély nélküli meg se jelent mert mindenhol úgy állítottam be a szűrőket
aug. 27. 19:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem van erkélyem, de nem használom, arra jó, hogy a klímát ki lehet rá tenni.

Ha most keresnék lakást, és a klímát meg lehetne oldani máshogy, akkor nálam nem lenne szempont az erkély egyáltalán.

aug. 28. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!