Manapság lehetetlen eladni egy erkély nélküli lakást?
Figyelt kérdés
Mindenki erkélyeset akar?aug. 25. 12:21
1/9 anonim válasza:
Mindenki olyat akar, ami ott van, ahol élni szeretne és belefér a pénzébe. Így még aki erkélyeset akart volna sem biztos, hogy olyat vesz. Ha nem kel el, amit árulsz, akkor magas az ára, azaz a kategóriájában van jobb ajánlat.
2/9 anonim válasza:
Nem lehetetlen eladbi egy erkélyes lakást.
3/9 anonim válasza:
Nekem 2 szobás erkély nélküli tégla lakásom van.
Egyáltalán nem bántam meg,hogy 5 éve megvettem, tökéletes a belső elosztása,nagyon jó helyen van a városban.
Ha akkor nem veszem meg,ma egy garzon lakásra se futná.
4/9 anonim válasza:
Februárban nagyon jó áron adtam el az erkély nélküli lakásomat, szerintem továbbra is a lokáció az egyik legfontosabb szempont.
5/9 anonim válasza:
Hiába akar mindenki erkélyeset, ha nincs rá pénze. Az ingatlanvásárlas mindog kompromisszumokkal jár. Az erkély a legkisebb dolog, ami számít. Ha a többi stimmel.
6/9 anonim válasza:
Mindenkinek más. Valaki akar valaki nem.
Nekem volt 1 álom lakásom, gyönyörű volt, de nem volt erkély. Mit adott isten? Ugyanabban az utcában sokkal szebbet, erkélyeset tudtunk venni.
Valakinek fontos az erkély, valakinek nem. De semmiképp sem eladhatatlan.
8/9 anonim válasza:
én is kifejezetten erkélyest vadásztam, erkély nélküli meg se jelent mert mindenhol úgy állítottam be a szűrőket
9/9 anonim válasza:
Nekem van erkélyem, de nem használom, arra jó, hogy a klímát ki lehet rá tenni.
Ha most keresnék lakást, és a klímát meg lehetne oldani máshogy, akkor nálam nem lenne szempont az erkély egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!