Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vennél sár házat?

Vennél sár házat?

Figyelt kérdés

Egy kert városban találtunk egy házat. Nincs vele semmi baj, ahogy láttuk. (nincs repedés, stb)

Viszont sár ház.

Nagyon jó helyen van, de kicsit meg rettentünk, hogy sár ház. Az 1950-es években épült.

Szerintetek, van még értelme jelenleg sár házat vásárolni?

aug. 21. 20:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%
Én akkor venném meg ha olcsó és pont az a telek kéne nagyon. Aztán eltelná egy dózer :D
aug. 22. 16:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Eltolná *
aug. 22. 16:52
 13/14 A kérdező kommentje:

Így a hozzászólások alapján:

Az egész házban egy repedést láttam,ami a rossz csatorna felrakás miatt keletkezett. Alap szerintem van,téglából. Betonozva is vannak a szobák alapjai. Penészedést nem láttam,még csak dohos szagot sem éreztem. A falak 40 cm vastagok. A konyhaszekrény fel volt fúrva a falra,illetve boyler is stb. A fal nagyon stabil ,kívéve a plafon. Az szerintem instabil,legalábbis mozgot egy kicsit lattam. Bár azt hozzáteszem,hogy nem volt leszigetelve sem semmi. Olcsón kapnám meg ,jó helyen. Egy kicsivel olcsobban ,eddig kis városban találtam dohos ,majdhogy nem bontandó vályog házakat ,ezért is gondolkodtam el ezen.

Köszönöm a válaszokat.

aug. 23. 13:09
 14/14 mindentudó99 ***** válasza:
#8 Lehet hogy csak egy lehetőség de a legjobb és legbiztosabb megoldás. Egyszer kell megcsinálni.
aug. 23. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!