Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek illetlenség?

Szerintetek illetlenség?

Figyelt kérdés

Van egy ház amit árultak majd nem tudom mi történt de az biztos hogy nem adták el illetve már nem árúlják.

Nekünk akkor megtetszett az a ház de viszont akkor még nem volt rá elég keret. Most viszont lenne és elgondolkoztunk rajta hogy esetleg megkérdeznénk a tulajt hogy nem e akarja mégis eladni. (1éven belüli volt a hirdetés)

De nem tudom hogy ez mennyire lenne illetlen dolog hiszen mégiscsak ott lakik.

#vásárlás #ház #Nem eladó
aug. 21. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
aug. 21. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem illetlen dolog.
aug. 21. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer megkérdezni nem gond, ha naponta becsöngetsz hozzá, az igen.

Elmondod, amit leírtál, láttad a hírdetést, tetszik a ház és most van rá pénzetek is.

aug. 21. 16:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi illetlen nincs benne, megkérdezheted, hogy aktuális-e még az eladási szándéka! Maximum nem, és le van zárva - de tudod te is, fel nem tett kérdésre nem kaphatsz választ!
aug. 21. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyugodtan kérdezd meg, aktuális-e még az eladás, mert titeket érdekelne.

Mi ugyanúgy jártunk; kinéztünk a házat, de a miénk mire elkelt, addigra a kinézett ház már nem volt hirdetve. Írtam egy papírt, hogy ha még aktuális az eladás, ez a nevem és a számom, hívjon fel.

Fel is hívott nemsokára, hogy köszöni de már eladta.

aug. 22. 08:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán meg lehet kérdezni.Lehet nem volt rá vevő és feladta.
aug. 22. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!