Egy építész tervezte 3D ház modell-t illetlenség az ügyfélnek elkérnie?
Figyelt kérdés
Az ügyfél jelen esetben a szüleim, akik valamelyest jó kapcsolatban vannak az építésszel aki készítette a 3D-s modellt
Én meg szeretnék kísérletezni vele, van erre mód, vagy inkább kezdjem el építeni magam(ami elég valószínűleg sosem lesz olyan minőségű mint az építészé)?
2016. júl. 5. 17:25
1/8 crudy válasza:
Ha én felbérelek egy építészt h kivitelezzen egy akármit és ő ezt elkészíti 3d-ben akkor azt a terv rám meg a kivitelezőre tartozik. Tehát nyilván elkérhetem tőle mivel én vagyok a beruházó/megrendelő, természetesen ránézek h minden úgy van e ahogy én azt szeretném. Akár még másolatot is kérek bár itt már van aki húzza a száját mert minek csináljon még egyet.
2/8 anonim válasza:
van olyan építészeti tervező programod, amivel ő dolgozik? (nekem ugyan csak egy építész ismerősöm van, de az általa használt programot nem lehet letorrentezni)
3/8 A kérdező kommentje:
A szüleim nem értenek hozzá, de én valamelyest igen a 3D-s részhez
Igen letorrentezett progival csinálnám, hát akkor próba cseresznye :D
jólvan akkor megpróbálom
2016. júl. 5. 18:30
4/8 anonim válasza:
mi az hogy illetlenség??
Fizettetek érte bakker, nem is keveset.
5/8 anonim válasza:
Illetlenség? Nem a talpát akarod megcsikizni, az illetlenség lenne. Ez egy tervezéssel kapcsolatos részlet, amit nyugodt szívvel elkérhetsz! Kivan az fizetve rendesen!
6/8 A kérdező kommentje:
Értető az érvelés, nem tudom én miért gondoltam másként, kíváncsi leszek, hogy végül tudok e vele valamit kezdeni, egyenlőre még azt sem tudom milyen programot használ :D
2016. júl. 6. 11:25
7/8 MZ.per.X válasza:
Az hogy fizettek, még nem jelenti, hogy a szerkeszthető tervek, modell is automatikusan jár.
De amúgy nem kell túlagyalni, ha jó fej az építész akkor simán odaadja.
8/8 A kérdező kommentje:
archicad a progi, már szedem is xd , elvileg napokon belül küldi a fájlt
2016. júl. 10. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!