Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Társasházban illetlenség este...

Társasházban illetlenség este mosni?

Figyelt kérdés
Mondjuk este 22:00kor?
2018. okt. 12. 21:52
 1/4 lakts dzseniferlopez válasza:
0%
nálunk sohasem mosnak a panelba oszt mégis jó, segély is van
2018. okt. 12. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk van szabályzat, 22-6 között elvoleg tilos zajjal járó házimunkát, felújítást végezni. Amúgy néha mosnak, azt eltűrjük. Ha egy mód és lehetőség van rá, emberi időben végezd.
2018. okt. 12. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
80%

Ha 22-re fejezed be, már az is elég necces, de egyszer-egyszer elviselhető/megbocsátható (egy évben 2-3 alkalom). De ha minden héten csinálod, vagy 22 órakor kapcsolod be, akkor nagyon hamar tele lesz valakinek a hócipője a centrifázókáddal.

Akkor már inkább reggel 7-kor kezdj neki, minthogy 22-re fejezd be. Azt jobban elnézik ha korán kezded, mint ha túl sokáig csinálod.

2018. okt. 12. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nagyon függ a háztól és az elrendezésétől.

Mostani panelban az is hallatszik, ha a kettővel felettünk lévő mos. A régi házban maximum akkor hallatszott át, ha bent voltam a fürdőszobában, de a szobákban nem volt észlelhető.

Valójában meg azt vettem észre, mindenki szarik bele a másikba, akárhol laktam, akárkivel beszéltem, mindenki arról panaszkodott, hogy van 1-1 deviáns szomszéd, aki 0-24-ben képes állat módjára zajongani. A felettem lakóknak szerintem az lehet a hobbija, hogy naponta, minden este kitakarítják a házat és átrendezik a bútorokat...

2018. okt. 13. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!