Fűtesz még este?
Hasonló kérdést terveztem kiírni. Kérdező, és többiek, "be lehet csalni valahogyan" a kinti 20-22 celsiust a lakásomba? A napokban nem fűtöttem, így ma délelőtt is csak 12 fokos volt a lakás. Hosszas szellőztetést követően csupán néhány fokkal ment feljebb a szobákban, de ezt némileg keveslem. Pusztán szellőztetéssel nem is fog jobban felmelegedni a ház?
A padláson 30 fok feletti a hőmérséklet, de ugye a melegebb levegő felfelé áramlik, azt se tudom "lehozni" a lakótérbe.
A a ház fűtése nem mellőzhető az esetemben, ha legalább 18-19 fokot szeretnék?
Igaz, két szobában végre 18 fok lett, de van, ahol csak 15 celsius...
Péntek óta nem fűtök, délután 21, reggel 20 fokos a ház. 30-as PTH, 14 cm grafit, födémen 25 cm gyapot, 3 rétegű ablakok.
Drága volt, de minden forintot megért!
Nem fűtünk, már nem hűl a ház. Fejér megye, a Bakony csücske, szeles dombtető :)
Azért a fürdőszoba fürdés előtt néha még kap pár percet. Ma szerintem nem, ma igazán meleg volt, órákig szellőztethettem :D
A déli tetőtéri szobámat már hetek óta nem fűtöm, gyönyörű napos idők vannak mostanság (kivéve, mikor esik, de általában napos), télen is ritkán volt ilyen meleg (20 fok fölött).
Az északi tetőtéri szoba fűtését csak most hagytuk abba, bár az télen is csak napi pár órát kapott, viszont a ház többi része melegíti.
Az alsó szinten 18 fok van, ami pompás, 17-nél szoktuk volt fűteni egy kicsit. Még sor kerülhet rá, de most már csak a fürdőszobai fűtőegység aktív, az bőven elég lesz.
Márciusban viszont duplaannyit fűtöttünk, mint tavaly, elég télies volt.
Jó szigetelés, nagy hőtároló tömeg, fázós emberek teljes hiánya, ez jó kombó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!