Higanytol lesz valami bajom? Tegnap este osszetortem a lazmerot, de benne volt a tartojaba és csak masnap dobtam ki és szedtem ossze par kis golyót, reggel szeloztettem, meg is fogtam és néztem hogy mik ezek a kis golyók
Az egyesnek részben igaza van.
De azért nem kell sokszor szellőztetni.
Elvileg a nagyját kidobtad. Amúgy sem lenne bajod annyitól amennyi egy lázmérőben van..már ha nem nyeled le.
A gőze is csak nagy mennyiségű higanynak igazán veszélyes.
Ha most föléhajoltál volna, és elkezdted volna beszívni az egészet akkor lehetnének tüneteid ..de így már semmi.
Nem kell aggódni.
Több higanyt eszel meg egy szusival, vagy egy tonhal konzervvel, mint amit a hőmérőből szippantottál.
Viszont azóta is azon agyalok mióta olvastalak, hogy az ilyesmitől egy felelős ember, hogy tud megszabadulni?
Te kidobtad a szemétbe...
Ettől a mennyiségtől.még ha meg is fogtad és utána nyalogatod az ujjaid, akkor sem lenne semmi bajod.
Ez a mennyiség nem okoz semmi bajt és olyan kevés a gőze is,hogy amit belélegeztél az kevesebb,mint ha 3 doboz olajos halat megettél volna.
Gyerekkoromban eltört nálunk is a lázmérő és mi játszottunk is a higannyal vagy fél órát,mert kva érdekesnek találtuk.Semmi bajunk nem lett pedig még kezet sem mostunk utána.
Azóta hívnak Nagyfejűnek.
Na most rendesen parázni fog a kérdező,mert beoltottad ezzel a maszlaggal.Ha hipohonder,akkor megkeserítetted az Ő és családja életét is hosszú időre.
Csak kíváncsiságból kérdezem 6-os, honnan szedtél te gyerekkorodban féldeci higanyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!