Hetek óta újítják fel a lakást. Péntek este 7-kor még fúrnak, és szombat reggel már 8 előtt fúrnak, ezt lehet?
Szétmegy a fejem attól, hogy hetek óta napi 12 órában vésnek és kalapálnak.
Megértem, hogy valamikor meg kell csinálni, de ez egy társasház, és lehetetlen pihenni.
Van erre valami törvény, vagy szabályozás, hogy hogy csinálhatják?
Pár éve lakást újítottam fel. Engem vegzáltak a zaj miatt. A pár lakással arrébb (hasonlóan hangos) nagydarab tetovált szomszéd nyugodtan zajonghatott.
A megoldás:
Nézd meg mennyire tűnik veszélyesnek. Ha nem, akkor a házmesterrel ugassátok le. Ha igen, akkor joga van zajongani.
Nem panelben lakunk, 3 szintes tégla. Mi a másodikon lakunk, és az elsőn van a felújítás, amihez egy bazinagy erkély tartozik, és mindent ott csinálnak, tehát egész nap az ablakunk alatt kalapálnak.
Kb 80 nm, és 28 millióért vették + több millióért átalakítják az egészet. Azt nem értem, hogy miért nem építtet valamit ennyi pénzből, vagy vesz egy zsír újat.
10 éve épült a ház, és az előző lakók is felújították, 2-3 évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!