Mitől lesz nekem jobb egy ingatlanossal?
Figyelt kérdés
Költözünk októberben Magyarország másik végére.Van egy házunk,és el szeretnénk adni.Gondoltam megbíznánk egy ingatlanost ezzel.
Mindenki azt mondja,hogy felesleges pénzkidobás,tegyem fel a házat Facebookra,stb.
aug. 11. 14:29
21/22 anonim válasza:
Hát igen, az ostoba senkik közé. Remélem majd egyszer kiszámolod, hogy mennyibe került egy ház árát kp-ben felvenned. Vagy ha alapból kp-ben tartottad egy ház árát évekig, akkor kíváncsi vagyok, hogy tisztában vagy-e vele, hogy mennyit buktál a kockázat mentes kamatok elhagyásával. 1 millió forintot ha készpénzben tartasz nevetséges 5%-on 5 évig, az is 270 ezer forint. Ha 10 milliót 5 évig készpénzben parkoltatsz, mert ennyi eszed van, az már 2,7 millió és hát ennyiért még csak házat sem veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!