Nagy hülyeséget csináltunk nem szabadott volna megvenni ezt az ingatlant, mi lehet a probléma?
Kinéztek egy házat, de gyanúsan olcsó.
Menj el, nézd meg. Ha hibája van, el kell mondania, mert ha eltitkolja, pereskedhetsz.
Nézd meg mióta hirdeti. Lehet hogy évek óta, azért ment le az ára.Lehet örökség is. Ha egy éve lakatlan, lehet baja pl ha nem fűtöttek. Az, hogy szép, semmit nem jelent, mert lehet szerkezeti baja van.
Ne is haragudj. De mielőtt veszel egy házat, nem nézeted át statikussal?
Amúgy valószínű kellett az ára gyorsan, ezért volt olcsó.
#11 és #14 MÁR MEGVETTÉK!
Ezzel kezdi a kérdését, ezért is nem érthető, hogy mit is akar kérdezni.
Itt már nincs döntési helyzet, azon már túl van a kérdező, a vásárlás megtörtént.
Mi a problémád tulajdonképpen, ami miatt azt mondod nem kellett volna megvennetek?
Egy ingatlan üresen is viszi a pénzt és amortizálódik. Ha a tulajnak már nem volt szüksége rá, érthető, hogy inkább eladni akarta mintsem évekig hírdetni, meg mutogatni, pláne ha anyagilag nem is szorul rá a vételárra. De ha rászorul is lehet jobban jár, ha picit áron alul eladja, mintha várna a csodára...
Ettől függetlenül én sem értem, hogy ha az ember élete megtakarításának elköltésére készül, akkor miért tétel 70-100 ezer forintért kihívni egy ingatlan vizsgálót, aki felhívja a figyelmet az esetleges problémákra?
9: Szerintem ez nem olcsó.
Legjobb esetben is értékén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!