Nagy hülyeséget csináltunk nem szabadott volna megvenni ezt az ingatlant, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Vettünk egy nagyon jó ingatlant azonnal beleszerettem, gyönyörű ház, gyönyörű kert és eléggé áron alul adták el, meg ami még eléggé meglepő hogy a jelenlegi tulaj 1 éve sem lakik ebben az ingatlanban, miért kellett ilyen gyorsan eladni vajon, mi lehetett a probléma? jártuk a környéket odamentünk többször, de semmi bajt nem láttunk, így nem nagyon tudjuk hogy mi lehet a probléma de valami van mert gyanús, ugyanis a környező ingatlanok sokkal rosszabbak ebben az árkategóriábanaug. 8. 21:35
1/22 anonim válasza:
Mi a kérdésed????
Mi itt honnan tudnánk mi van azzal az ingatlannal amit te vettél meg és te sem tudsz róla semmit?
2/22 anonim válasza:
A címben megvetted, a kérdésben meg a jelenlegi tulaj.
Most akkor megvetted vagy nem?
3/22 A kérdező kommentje:
2. Megvettük de még nem költöztünk be tehát végülis előző tulaj
aug. 8. 22:02
5/22 A kérdező kommentje:
4. Budapest
aug. 8. 22:05
6/22 anonim válasza:
Nem néztetek át? Tető, víz, villany, tartozás, hülye szomszéd...
Lehet elváltak,vagy külföldre ment és kell az ára.
7/22 anonim válasza:
Melyik kerületben? Mennyiért vettétek? Hány nm?
4 vagyok
8/22 A kérdező kommentje:
6. Valóban Németországban megy a nő, építész, megnézett mindent a házban, a ház nagyon rendben van
aug. 8. 22:17
9/22 A kérdező kommentje:
Melyik kerületben? Mennyiért vettétek? Hány nm?
Kispesti van az ingatlan, 130 négyzetméteres ház, 500 négyzetméteres telek és 93 millióért vettük
aug. 8. 22:18
10/22 Noren1989 válasza:
Na akkor most vagy én vagyok beb_szva, vagy te.
Elmondanàd a valós helyzetet, s problémàt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!