Egy ingatlant (telket) el lehet adni, ha az én nevemen van, de más a haszonélvező? Hogyan?
Apukám a nevemre írt egy telket, amire épített egy házat, de 25 éve félbehagyta. Ott áll kb. mint egy elhagyott mini kastély.
Nekem kellene intéznem a kaszálást, a rendben tartást, ami nem kis feladat, mert a telek messze van, csak autóval megközelíthető. Nekem autóm nincs. Senkit nem ismerek ott közel-távol, senkit. A kaszálás sem kevés és nem is vagyok biztos benne, hogy megcsinálja akinek fizetek.
Csak a szomszédok tudják a számom, mert apum volt olyan okos hogy rám hárította, hogyha bajuk van a gazzal engem keressenek..
Ő nem foglalkozik vele, el is költözött, külföldön él.
Most próbáltam rajta, de díjmentesen csak a leíró doksit adja ki és a társasházhoz tartozó dokumentumot.
Nem lehet ingyenesen lekérni?
Először a lakást szerettem volna ellenőrizni, amiben lakom, kiváncsiságból :)
Igen, arra kattintottam, majd egyéb szolgáltatások.
És akkor jön a két díjmentes lehetőség és egy harmadik hogy adjam meg a számlázási címem az OTP bankos díjfizetéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!