Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek melyik országba...

Szerintetek melyik országba érdemes ki költözni vagy elmenni dolgozni ha nem csak a magas fizetés a fontos?

Figyelt kérdés
Hanem nyílván legyen jobb a fizetés mint amilyen itthon, de lehetőleg a közbiztonság is legyen jobb. Mert hiába mennék ki Franciaországba vagy Olaszországba, Ausztriába ami a nagy migráns áradat miatt már sokkal veszélyesebb mondjuk Budapest 8. Kerületénél is. Igaz utóbbi kettő ország még a nem olyan gázkategóriába esik de akkor is a tény az tény. De talán Ausztria lesz is a helyzet ellen több-kevesebb sikerrel. Anglia is hasonló csak ott még jó hideg is van.

aug. 6. 21:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, amikor konkrét kijelentéseket teszel, hogy migránsáradat meg hideg akkor azt tapasztalatból írod vagy a tévé mossa az agyad ? Angliában nincs hideg, télen is langyis 10 fok van, csak sajnos rendes meleg sincs, ha meg van, akkor nagyon magas a páratartalom, hogy rosszul leszel. De engem jobban zavar, hogy változatos az időjárás, vagy esik vagy tűz a nap és óránként váltakozva. Kultúrából adódóan más az élet, más terméknevek (bizonyos dolgokat nem ismernek vagy nem szeretnek, ezért nem kapsz), külön hideg-meleg csap, a konnektoron kapcsoló, másik oldalon vezetsz, nincs a lakásokban klima, a fűtés elektromos radiátorral megy stb. Ez az Ausztria Németország nagy migránsáradat, én sokat járok Németországba, lehet pont azokra a helyekre, de én migráns nem láttam vagyis hazudnék, mert Berlinben a Görlitzer Bahnhofon láttam, de tippre azok helyi veszélyes arcok voltak, mert tiszta németül beszéltek hozzám és bandába verődve le akartak húzni, de ilyen meg mindenhol van, itt Pesten se mész bizonyos helyekre, mert tudod, hogy nem ajánlatos. Viszont a hanyatló Németországban jólét van, Hamburg pl számomra gyönyörű zöldövezetes, München már-már luxus ékszerdoboz, ahogy mész a tiszta, rendezett utcákon. Persze vannak törökök, de azok nem a múlt héten migrálódtak be.

Ausztriáról meg annyit, olyan sűrűn nem járok ki, de én azt tapasztalom, hogy sokkal több helyi lesüllyedt arcal találkozom ott, mint migránsal. Nagyon sok a csöves, hajléktalan és mintha ott az átlagembernek is az a meló utáni szórakozása, hogy részegre issza magát a haverokkal és az utcán dülöngél. Nagyon sok ilyet látni, bárhol a nyílt utcán, nálunk inkább az aluljárókban jellemző. Rendőrök ott se nagyon törődnek ezzel.

aug. 8. 15:04
 12/14 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet Portugáliával, Lengyelországgal, Hollandia, Szlovénia, Svájc ezekkel az országokkal?
aug. 8. 15:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Hollandiában, Svájcban, Portugáliában szintén vegyes a lakosság. Lengyelországgal nem vagy előrébb. Szlovénia amúgy nem egy rossz hely.
aug. 9. 09:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Hollandiaban elek, ez is multikulti, szoval ha nem birod, akkor inkabb ne ide gyere. Az idojaras nem sokban mas, mint Angliaban, itt szelesebb, de itt is sokat esik. Viszont pici orszag, de sokan laknak itt, szoval az ingatlanhoz jutas a legnehezebb.
aug. 10. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!