Óbudán sok cigány lakik?
Figyelt kérdés
Elég lehangoló,hogy ahányszor Óbuda felé vettem az irányt kisebb nagyobb cindián csoportokat láttam. Főleg a vörösvári úti pizza forte eléggé el dikkesedett. :Saug. 2. 10:26
2/16 anonim válasza:
Óbuda eléggé nagy és sok különböző terület van, én pont elit környékeket ismerek barnák nélkül.
3/16 anonim válasza:
2+
Viszont ott meg lenéző újgazdag sznobok vannak. Ők sem jobbak, mert ugyanúgy kötözködnek.
5/16 anonim válasza:
Nyilván kevesebb az országos szinthez.
6/16 anonim válasza:
A csövesekkel több problémád lesz ebben a kerületben, mint a cigány származású emberekkel.
7/16 mandragora.gyoker válasza:
Sajnos már mindenhol ott vannak. Az elmúlt 30 év segélyek által tenyészet eredménye.
8/16 anonim válasza:
A Szentlélek tér környékén nincsenek. Leginkább a Kiscelli környékére telepítették be őket.
9/16 anonim válasza:
7 Ingyen kaja az iskolában, ingyen önkormányzati lakás, emelt segély, stb.
10/16 anonim válasza:
Utolsó, nehogymar gyerekektől sajnáld az ételt.. aztán gondolom csodálkozol hogyha mondják hogy irigy gcik a parasztok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!