Óbudán miért lakik ennyi proli és miért ennyire lepukkant más kerületekhez képest?
Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 10:05
1/25 anonim válasza:
Tévedsz, mert a panelprolik egyenletes kerületi elosztásáról az önkormányzatok gondoskodnak, hogy minden lakótelepre jussanak bőségesen.
:)
2/25 anonim válasza:
mert a 3. kerületben lehet legolcsóbban csatlakozni a "budai hegyvidék" lakosaihoz
3/25 A kérdező kommentje:
2-es ebben semmi logika nincs...
2023. szept. 19. 11:21
4/25 anonim válasza:
akkor nem jártál még a a kerület dombosabb részén, iszonyat sok proli van
5/25 anonim válasza:
Mely kerületekhez képest? Óbuda azért nem olyan rossz környék, több rokonom is lakik arra, illetve barátok/ismerősök is és elég sokat járunk arra.
Lehet, hogy a HÉV-en látsz néha olyan arcokat, amik megbotránkoztatnak, de megsúgom, hogy ez mindenhol így van, minden kerületben, minden településen és minden országban.
6/25 A kérdező kommentje:
5-ös: mihez képest? Hát pl. az 1, 2, 5, 6, 7, 11, 12, 13, 16, 17 kerületekhez képest minőségileg is sokkal rosszabb.
Lehet erős középmezőny de akkor is borzalmas amilyen emberek laknak erre.
2023. szept. 19. 14:08
7/25 anonim válasza:
A XIII., XVI., XVII. kerületben is vannak olyan részek, ahova tuti nem akarnál költözni. Sokáig dolgoztam a XI. kerületben és ott is ugyanez a helyzet. A belvárosi kerületeket pedig teljesen felesleges a peremkerületekhez hasonlítani.
8/25 anonim válasza:
#6: akkor minek mész oda? mondjuk a 13, 6, 7 kerületekben sokkal súlyosabb a helyzet szerintem...
9/25 anonim válasza:
Ennyi erővel fordítva is feltehetjük a kérdést, hogy ha ennyire nem tetszik Óbuda, minek mész oda?
10/25 anonim válasza:
Ja, bocs, benéztem, azt hittem a kérdező írta 😀😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!