Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 9.kerulet milyen kerület?

9.kerulet milyen kerület?

Figyelt kérdés
Élhető? Mely részeit kell kerülni?

júl. 18. 07:16
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem rendben van. Pl tinódi, liliom rész semmi gond. Raday kornyeke is rendben van. Szert erezni h belvaros, kosz, par csoves de élhető. Magában a mester utcában nem laknék mondjuk

Meszsebbi részeket nem tudom

júl. 18. 08:47
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Az egész kerület fejlődik, rengeteg az újépítésű . Van meg azért problémásabb rész, pl Haller utca, 24es villamos vonala. Én azért nem laknék ott, mert kevés a zöldterület, szinte mindenhol nagy a forgalom, es az új házakat nagyon szűken építik egymás mellé, ketrec jellegű az egész. De mégis megveszik őket, szóval van, akinek ez tetszik.
júl. 18. 10:38
 3/5 anonim ***** válasza:
15%

Nagy.

Senki nem ismeri mindegyik részét.

A Duna melletti klímát szereti a csótány, patkány.

júl. 18. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

2: Hát ott a Népliget.

Orczy-park is határos a kerülettel.

A Haller utcánál is elég nagy tér van.

OBI-Tesco környéke kifejezetten szellős.

júl. 18. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:
88%
Hát igaz ott a népliget, ahova senki nem mer már bemenni kb. Statisztikara megvan a zöldterület, de ha ott laksz mégis csak a beton meg a tégla van mindenhol. Ott dolgoztam a kerületben, én nem laknék ott, nem egy kellemes környék.
júl. 18. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!