Budapest, nyolcadik kerület, népszínház utca és környéke milyen, érdemes ott ingatlant venni kisgyerekkel?
Figyelt kérdés
2024. jún. 25. 18:27
2/11 A kérdező kommentje:
1. 2. kerületben laktunk eddig a szüleimmel, szeretnénk külön költözni, önálló életet élni párommal és a gyerekünkkel
2024. jún. 25. 18:42
3/11 anonim válasza:
Nagyon balhés környék, tele van nem a napon barnultakkal, önkormányzati lakásokban ahova bármikor beköltöztethetnek zűrös szomszédokat. Még gyerek nélkül is aggályos, nemhogy gyerekkel. Nézd meg pl a YouTubeon a Népszínház tv csatornát, az jó képet ad róla, hogy milyenek az ott lakók. Persze vannak normálisak is, akik ott ragadtak, mert drága máshol lakást venni és nem futja jobbra.
4/11 anonim válasza:
Tele van feketékkel, kínaiakkal, cigókkal.
Még nappal sem szívesen sétálok arra, mi lehet a házakban belül?
5/11 anonim válasza:
Létezik, aki ezt nem tudja???...
6/11 anonim válasza:
Inkább Dioszeghy Sámuel ucca...
7/11 anonim válasza:
#5 Miért kéne mindenkinek tudnia? Te tudod, hogy pl. Mucsaröcsögén milyen élni? Aki nem a környéken nőtt fel vagy sosem járt arra, honnan tudná?
8/11 anonim válasza:
Fú, született pesti vagyok, 43 évig laktam Budapesten, de mindig kicseszi a biztosítékot, ha valakinek ilyen nagy arca van és szerinte mindenkinek tudnia kéne, hogy melyik utca milyen környék.
Kérdező! Én a helyedben kerülném azt a környéket. Élhetetlen. Egyedül a vidékről felköltöző egyetemisták szokták szeretni (ők sem mindig) a nyüzsgés miatt, de nekem az a tapasztalatom, hogy ahogy elvégzik az iskolát, már költöznek is vissza az eredeti lakóhelyükre. Legalábbis az én ismerőseim szinte mind így voltak.
9/11 anonim válasza:
Aki Pesten el es nem ezustvillaban a seggeben egy burokban, az tudja, hogy mi az a nyocker. A nepszinhaz utca pedig hiresen zuros kornyek.
10/11 anonim válasza:
Ha csak egy helyet mondanék egész budapesten ahova soha nem költöznék az a népszínház utca. A közelben a tolnai lajos vege eg a déry miksa már rendben van. De a népszínhaz ugca bp legbajosabb környéke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!