Művelési ágat könnyebb változtatni mint megszűntetni?
Figyelt kérdés
Adott egy zártkert amin szőlő terület van. Érdekes módon 20 éve ott szőlő nincs, de félek ha megvesszük majd mégis köteleznek minket. Én annak is örülnék ha kertté vagy rétté stb at lehetne minositeni. Ez bonyolult lenne?júl. 14. 22:41
1/5 anonim válasza:
Zartkert a muvelesi ag. Nem kell megvaltoztatni
2/5 anonim válasza:
Könnyebb változtatni. Megszüntetni drága, bonyolult és nem mindig engedik. Amúgy a kutyát nem érdekli, hogy egy szőlő művelésű zártkertben valóban szőlőt művelnek-e.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, nem tudom mert bizonyos esetekben büntetnek úgy tudom. Viszont ez egy kicsi terület és a MePAR térképen “nem tamogathato terulet” es a muvelt szolok, kaszalok stb mind tamogathato altalaban
. Talan van osszefugges
júl. 15. 11:53
4/5 anonim válasza:
Akkor büntetnek meg ha nem nyírod le a füvet és/vagy parlagfüves, meg persze valaki feljelent, mert maguktól nem ellenőrzik. Azért is büntethetnek elvileg hogyha nem művelési ág szerint műveled de még embert nem büntettek meg emiatt. Amíg nem veszel fel rá támogatást vagy fejlesztési pénzt, nem érdekel senkit.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!
júl. 15. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!