Ennyire pang az ingatlan piac nyáron vagy amúgy is?
Eladtam minden gond nélkül már több ingatlant, olyanokat amik nem is top kategóriát képviseltek. A mostani sem top, van nagyon pozitív oldala és van negatív,de itt most ne azt képzeljük el, hogy veszélyes környék stb.
és egy érdeklődő sincs, csak ingatlanos.
Az ár lehet az elején sok volt, szóval kevesebbért hirdetem és semmi.
tudom,h visszaestek a vasarlasok,de az ingatlan amit arulok abszolut jo. felujitott,amugy is jo allapotban volt. meg 20eves sincs es nem putri helyen van.
szov emiatt lepodok meg.
koszi a hozzaszolasokat.
azert volt nagy a pofaraeses,mert az eladas elott mar voltak bedobott cetlik h ebben a lakoparkban keresnek ingatlant.van ket erdeklodo akik eleg alacsonyat adtak meg,ajanlottak,megnezes nelkul 😆vhol ketto kozott lenne az idealis.
Én éppen venni szeretnék, és kb másfél éve azt látom, hogy a legtöbb tulaj el van tévedve.
Lazán 30%-kal ár felett hirdetik, mert hátha.
Néhány ház évek óta eladó, üresen. Már gazos, télen elfagy. Aztán jön az ingatlanos, aki még rádob jó
pár milliót.
Szóval részemről, én ezért nem
érdeklődöm sok ház után,hiába lenne megfelelő, mert
felesleges egy reális ajánlatot
tenni, ha az eladó úgy érzi a marketinggel van baj és nem az árral.
Ha nem megy el valami már egy éve, (és nem a putri vagy egy temető közepén van) akkor az árral van baj.
Ezzel egyet kell h ertsek kedves 9-es.
szerencsere meg nem tartok 1 evnel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!