Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ennyire pang az ingatlan piac...

Ennyire pang az ingatlan piac nyáron vagy amúgy is?

Figyelt kérdés

Eladtam minden gond nélkül már több ingatlant, olyanokat amik nem is top kategóriát képviseltek. A mostani sem top, van nagyon pozitív oldala és van negatív,de itt most ne azt képzeljük el, hogy veszélyes környék stb.

és egy érdeklődő sincs, csak ingatlanos.

Az ár lehet az elején sok volt, szóval kevesebbért hirdetem és semmi.

júl. 14. 13:44
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
nincs pénz és nincs hitel. Nincs támogatás sem. A piac jelenleg halott, az árak az egekben vannak.
júl. 14. 14:31
 2/10 anonim válasza:
94%
Az a helyzet, nagyon sokan vennének házat, költöznének, de az önrész nagyon magas és rengeteg idő, amíg egy fiatal, középkorú összegyűjt 6-15 millió forintot. Ehhez jön az ügyvédi költség, átírás, beszázalékolás. Ez fogja vissza szerintem a lakáspiacot. Ha nem kellene önrészt felmutatni, akkor sokkal jobb lenne a piac.
júl. 14. 16:38
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Pangás van.
júl. 14. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Tavaly nagyjabol felére !!! estek vissza az adásvételi számok a pár évvel ezelőtti allapotokhoz képest. Idén jobb picit a helyzet de még igyis messze vannak azok a számok amik pár éve voltak.
júl. 16. 18:11
 5/10 A kérdező kommentje:

tudom,h visszaestek a vasarlasok,de az ingatlan amit arulok abszolut jo. felujitott,amugy is jo allapotban volt. meg 20eves sincs es nem putri helyen van.

szov emiatt lepodok meg.

júl. 17. 00:12
 6/10 anonim válasza:
Hidd el, meg fog érkezni a megfelelő vevő. Biztosan lesz olyan fiatal házaspár, vagy idősebb pár, akik belevágnak a házvásárlásba. Pozitívan kell gondolkodni és bevonzod. 🙂
júl. 17. 07:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Én ha jelenleg úgy járnék, hogy mondjuk 2 hónap alatt nincs komoly érdeklődő akkor elgondolkoznék az áron , hogy valóban kedvező- é. Persze más aki raer az lehet, hogy évekig is hirdet. Egyéni döntés
júl. 17. 16:07
 8/10 A kérdező kommentje:

koszi a hozzaszolasokat.

azert volt nagy a pofaraeses,mert az eladas elott mar voltak bedobott cetlik h ebben a lakoparkban keresnek ingatlant.van ket erdeklodo akik eleg alacsonyat adtak meg,ajanlottak,megnezes nelkul 😆vhol ketto kozott lenne az idealis.

júl. 17. 18:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Én éppen venni szeretnék, és kb másfél éve azt látom, hogy a legtöbb tulaj el van tévedve.

Lazán 30%-kal ár felett hirdetik, mert hátha.

Néhány ház évek óta eladó, üresen. Már gazos, télen elfagy. Aztán jön az ingatlanos, aki még rádob jó

pár milliót.

Szóval részemről, én ezért nem

érdeklődöm sok ház után,hiába lenne megfelelő, mert

felesleges egy reális ajánlatot

tenni, ha az eladó úgy érzi a marketinggel van baj és nem az árral.

Ha nem megy el valami már egy éve, (és nem a putri vagy egy temető közepén van) akkor az árral van baj.

júl. 18. 18:04
 10/10 A kérdező kommentje:

Ezzel egyet kell h ertsek kedves 9-es.

szerencsere meg nem tartok 1 evnel :)

júl. 18. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!