Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nyáron tényleg leáll az...

Nyáron tényleg leáll az ingatlan vételi "szezon"?

Figyelt kérdés
Nyáron általában csökken a kínálat?
2023. máj. 22. 06:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Sztem meg pont akkorvan szezonja. December-januárra áll le. Tavasz-nyár a költözködések es jngatlanvasárlások szezonja.
2023. máj. 22. 07:20
 2/15 A kérdező kommentje:
Szerintem is az a logikus.
2023. máj. 22. 07:59
 3/15 anonim ***** válasza:
61%

2: Így volt, amíg nem voltak ilyen forróak a nyarak.

Az utóbbi 8 évben még éjjel se lehet kijönni, 28-33 fokok vannak akkor is.

Örülök, ha túlélem a nyarat.

2023. máj. 22. 09:02
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
Nyáron mindig nagyobb a vásárlási kedv. Hol van éjjel 28-33 fok? Az elmúlt 2 évben 2-2 olyan hétre emlékszem, amikor tényleg éjjel is nagyon meleg volt... Jó idő van, az ember szívesebben kimozdul, jobb kedvű, szimpibbek az ingatlanok is akár szép zöld környezetben, szóval minden adott. Mellesleg aki lakásból költözne házba (mi ezek voltunk), annak nagy húzó erő, hogy a kánikulában már inkább a medence mellett hesszelgetne árnyékban, mint az emeleti lakása erkélyén.
2023. máj. 22. 09:45
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

4: "Hol van éjjel 28-33 fok?"

Pest belváros.

Én most kezdek szenvedni már a melegtől. Nappal 29, éjjel 18-20 fok.

2023. máj. 22. 09:54
 6/15 anonim ***** válasza:

5# Hát akkor lehet nem jó helyen laksz. :)

Egyébként tavaly is ilyenkor volt valahogy az a 2 hét, amikor éjszaka is piszkosul meleg volt, de utána már nem volt annyira vészes a helyzet szerintem.

2023. máj. 22. 10:24
 7/15 anonim ***** válasza:

6: Igen, kellene nyárra egy hűvösebb hely.

Viszont ingatlanokkal foglalkozom Pesten és leáll erre az időre a biznisz itt.

Kivéve a turizmus, van, aki Katarból jön ide hűsölni, mert ott 70 fok van.:)

De én képtelen vagyok ilyenkor kimenni a melegbe.

2023. máj. 22. 10:34
 8/15 anonim ***** válasza:

Budapesten én is utáltam a nyarat, minden ontja magából a meleget. A kedvencem volt egy-egy nyári zápor, amikor a párától konkrétan fuldokolni lehet szerintem. Ehhez képest most imádom a nyári eső és a frissen nyírt fű illatát, ha fő az agyam, csobbanok egyet a medencében és délután tök jó felszisszenteni egy sört az árnyékos teraszon.

Azért az emberek zöme szívesebben mozdul ki ilyenkor, mondjuk az esti órákban, munka után ingatlant nézni, mint télen a sötétben.

2023. máj. 22. 10:51
 9/15 anonim ***** válasza:
Tavalyhoz képest 30 - 50 %ot csökkentek az adásvételi számok ingatlan típustól fuggoen. En most nem az évszakok változásának tudnám be a dolgot, aztán persze bármi lehet.
2023. máj. 22. 18:39
 10/15 anonim ***** válasza:
68%

9: Persze, az is!

De még jobban belassul majd július végére, ha addigra már túl vagyunk 2 hőségriadón, mert forró lesz a beton. Még kutyust se lehet nappal sétáltatni, megég a kis tappancsa.

2023. máj. 22. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!