Nyáron tényleg leáll az ingatlan vételi "szezon"?
2: Így volt, amíg nem voltak ilyen forróak a nyarak.
Az utóbbi 8 évben még éjjel se lehet kijönni, 28-33 fokok vannak akkor is.
Örülök, ha túlélem a nyarat.
4: "Hol van éjjel 28-33 fok?"
Pest belváros.
Én most kezdek szenvedni már a melegtől. Nappal 29, éjjel 18-20 fok.
5# Hát akkor lehet nem jó helyen laksz. :)
Egyébként tavaly is ilyenkor volt valahogy az a 2 hét, amikor éjszaka is piszkosul meleg volt, de utána már nem volt annyira vészes a helyzet szerintem.
6: Igen, kellene nyárra egy hűvösebb hely.
Viszont ingatlanokkal foglalkozom Pesten és leáll erre az időre a biznisz itt.
Kivéve a turizmus, van, aki Katarból jön ide hűsölni, mert ott 70 fok van.:)
De én képtelen vagyok ilyenkor kimenni a melegbe.
Budapesten én is utáltam a nyarat, minden ontja magából a meleget. A kedvencem volt egy-egy nyári zápor, amikor a párától konkrétan fuldokolni lehet szerintem. Ehhez képest most imádom a nyári eső és a frissen nyírt fű illatát, ha fő az agyam, csobbanok egyet a medencében és délután tök jó felszisszenteni egy sört az árnyékos teraszon.
Azért az emberek zöme szívesebben mozdul ki ilyenkor, mondjuk az esti órákban, munka után ingatlant nézni, mint télen a sötétben.
9: Persze, az is!
De még jobban belassul majd július végére, ha addigra már túl vagyunk 2 hőségriadón, mert forró lesz a beton. Még kutyust se lehet nappal sétáltatni, megég a kis tappancsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!