Milyen buktatói lehetnek a túl olcsó lakásoknak?
Nem véletlen a kérdés. Budapesten néztem eladó ingatlanokat, és ár szerint rendeztem sorba őket. Meglepődve tapasztaltam, hogy sok ingatlan van a pár millió forintos árkategóriában. De 10-20 millió között is találni lakásokat.
Figyelembe véve a budapesti ingatlanárakat, ezek az árak számomra gyanúsan olcsónak tűnnek.
Kérdés: miért adnak ennyire áron alul ingatlant? Milyen buktatója lehet, ha valaki ilyen olcsón vesz ingatlant?
Ilyen lakás vagy teljesen felujitando. Vagy nincs benne pl viz vagy aram bevezetve. Vagy szuteren es a kipufogogozt szellozteted be. Na meg garantáltan picik.
És nyilván az egyik külterület külső részén
Rossz kornyek, nem tehermentes, haszonélvezet van rajtuk, felujitando, nagyon kicsi, közművek nincsenek rendezve, stb ilyen problémákra lehet számítani.
Még a kis eldugott falvakban is legalább 8-10 millio egy lakható állapotban lévő ingatlan.
En a kornyekre gondolnek pesten belul, szomszedsag akar, szoval a jo kornyek.
Mit jelent az, hogy nyeles telek?
1. Négyzetméterár van. A mérettel arányos az ár.
2. Lokációfüggő az ár.
3. Nem lakás az ingatlan, csak abba a kategóriába tették.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!