Reszletesebben a CSOK/CSOK+-rol?
Mar tobb fuggetlen banki tanacsadoval beszeltem, de telefonon elhadarva valahogy megsem maradt meg lenyegi info. Ha valakinek kedve van, nagy vonalakban felvazolna a csok/csok+ mukodeset? Milyen esetben eri meg?
Parommal elgondolkoztunk azon, hogy csaladi hazat vasaroljunk, de mindkettonknek van sajat lakasa. Aktualissa lett a gyerektema igy szeretnem ezt a temat korbejarni, valoban megeri e? Parom vallalkozo, viszonylag friss 3 eves cege van,(kft) mig en 8 oraban alkalmazottkent dolgozom ez cegnel. Amit kineztunk ingatlan, dunantulon van ( ha szamit) es a vetelara 40-45 millio Ft kozott van, csaladi haz. Nem ujepitesu.
Nekem van a nevemen egy szemelyi hitelem amire par honapja nagy szuksegem volt, ez a sajat bankomnal van, a szamlamrol problemamentesen azota is fizetem. Van magan nyugdijmegtakaritasi szamlank is( ha szamit) Paromnak regi, nekem friss nyitas.
27Nes 41F evesek vagyunk, nem voltunk meg hazasok, es nincs egyikunknek sem gyermeke.
En pillanatnyilag harom gyermeket nem biztos hogy bevallalnek, 1-et mindenkeppen szeretnek, de ha ugy adodna kesobb akar egy testvernek is orulnenk.
A opciokent az lenne a legjobb, mivel dunantulon van az ingatlan, a lakasaink megmaradnanak, es nem kellene eladnunk egyiket sem- szivesebben adnank ki berbe.
B opciokent ha az lenne a legjobb megoldas, termeszetesen egy lakast eladnank ha a szukseg ugy hozna, mig a masik megmaradna berlemenynek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!