Egyedülállóként melyik lakást érné megvenni, esetleg később befektetésként albérlőnek kiadni?
Vép: Vas vármegye megyeszékhelyétől pár percre található,viszont ,,csak" sorház
Szintén Szombathelytől nem messze kb 15 percre található Táplánszentkereszt, hotel van átalakítva lakásokká...
Szombathelytől szintén nincs messze, igaz Körmend már egy város, viszont itt meg lélgkodi van a fűtés célból, ami nem tudom,hogy mennyire előnyös lenne hosszú távon...
Ki hogy döntene?
Kettes semmiképp, kicsi is és biztos vékonyak a falak.
Az egyes tetszik a legjobban.
Amúgy ez egyáltalán nem drága.
A kettes Miskolci példájanal maradva egy 25nm luk 20misi. Szóval ez jó áron van. Én az egyest vennem.
az 1-es valóban jól fel van újítva, de Ferenc majorban egy közös udvarral rendelkező sorház van, Vép és Szombathely között. Én tuti nem mennék oda, max. 4-5 lakás van és semmi más, max. 8-10 ember élhet ott talán.
a 2-es kastélyba szintén nem mennék, vékony falak, kis lakások, stb.
Ami megérné, az a körmendi lakás, vonat, busz van Szombathelyre sűrűn kb. 30 perc utazással. nem mellesleg város, szórakozási és vásárlási lehetőségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!